Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Annonserte ny premiere under Super Bowl. Går verden under i sesong 2?

«Stranger Things» sesong 2 kommer 31. oktober.

FOR FØRSTE GANG: Glimt fra sesong to av serien «Stranger Things» ble sluppet under Super Bowl natt til 6. februar. Video: Netflix Vis mer

(Dagbladet): «Halloween», står det i støre røde neonbokstaver, og dermed er startdatoen for sesong 2 av «Stranger Things» annonsert.

Traileren for andresesongen av en av fjorårets mest hyllede tv-serier ble sendt under nattas Super Bowl, og det er ingen tvil om at spenningen fortsetter.

HINT?: Netflix tar opp igjen den løse tråden om Barbs forsvinning i «Stranger Things» i denne fiktive nyhetssendingen. Video: Netflix Vis mer

Klippet starter med en 80-talls-reklamefilm for favorittvaflene til en av hovedrolleinnehaverne, Eleven, og ender dramatisk med apokalyptiske bilder av en gigantisk edderkopplignende skapning som henger truende over den fiktive småbyen i Indiana.

Netflix-serien fikk stor oppmerksomhet for sin åttitallsdyrkende blanding av nostalgi, science fiction og oppvekstskildring i fjor høst.

Sesong én tok for seg en gjeng med små kameraters overnaturlige jakt på sin forsvunnede bestevenn, Will, fanget i parallelluniverset The Upside Down, og sammen med den mystiske jenta Eleven slåss de mot utenomjordiske vesener og voksen fornuft.

«Derfor har en regntung, monsterbefengt amerikansk småby vært toppen av lykke i sommer», skrev Dagbladets tv-anmelder Marie Kleve i en kommentar.

De ni episodene i sesong 2 har allerede fått navn:

  • MadMax
  • The Boy Who Came Back To Life
  • The Pumpkin Patch
  • The Palace
  • The Storm
  • The Pollywog
  • The Secret Cabin
  • The Brain
  • The Lost Brother
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling