- Ansiktet og munnen opplevdes nesten som lammet til tider

MGP-trioen slet med kulda under innspilling. Sjekk resultatet!

(Dagbladet): Om kort tid går Melodi Grand Prix av stabelen, og for første gang i MGPs historie inntar housemusikken den legendariske konkurransen.

TIMBRE og Frikk Heide-Steen feat Ida Stein står bak houselåta «Frozen By Your Love», hvor de nå leverer en rykende fersk musikkvideo som du kan se øverst i artikkelen.

- Det var kjempegøy å spille inn musikkvideoen! Spennende å jobbe med dyktige folk som vet akkurat hva de er ute etter. Jeg stolte på at det vi gjorde ville se bra ut, da Viper Film hadde en konkret plan for resultatet og var flinke til å instruere oss. Alt i alt veldig spennende, gøy, kaldt - og litt nervepirrende! sier Ida Stein til Dagbladet.

- 10 minusgrader ikledd kjole Videoen ble spilt inn på Sognsvann i Oslo, hvor gradestokken viste godt under null. Til tross for noen kalde timer, mener trioen at sluttresultatet var verdt det. 

- Kulda var faktisk verre enn jeg hadde forestilt meg! Innspillingsdagen var en av de kaldeste dagene denne vinteren, noe vi merket alle sammen. Særlig utfordrende var det å skulle synge med av full kraft når ansiktet og munnen opplevdes som nesten lammet til tider! Aller kaldest må det nok likevel ha vært for Ida; jeg hadde tross alt plass til ullundertøy under, sier Frikk Heide-Steen til Dagbladet.

Og det er ikke vanskelig for Ida å finne et svar på hva som var mest utfordrende.

- For meg var nok Sognsvann-filmingen i 10 minusgrader ikledd kjole den verste i forhold til kulda. Det var ganske forferdelig å ta av og på seg varmedressen, men Viper Film-crewet var flinke til å holde motivasjonen vår oppe og vi fikk varme i oss raskt og noen pauser når det trengtes, sier Stein.

- Bare starten Låten omhandler en intens kjærlighetshistorie og er den første musikkvideoinnspillingen hvor de tre både fikk utfordre seg i intens kulde, og heie hverandre frem.

- Hva ønsker dere skal komme ut MGP-deltakelsen?  

- At dette skal bare være starten. Mange artister innenfor MGP har hatt en låt og ikke kommet seg videre, jeg bruker MGP-scenen for å eksponere min musikk for flest mulig mennesker og fortsette derifra, sier låtskriver TIMBRE.

- Jeg har vel kanskje et liten drøm om at noen der ute skal bli nysgjerrig på hvem jeg er og hva jeg kan få til. Å få lov til å spille inn mer musikk, og formidle musikk og tekst gjennom stemmen min er absolutt fristende, sier Heide-Steen.

TIMBRE og Frikk Heide-Steen feat. Ida Stein skal opptre i den første semifinalen 7. mars på Folketeatret, hvor de skal konkurrere med fire andre artister om å komme videre til den store finalen i Oslo Spektrum 15. mars.