Du leser nå Dagbladet Pluss

Anthony har spilt i sju Star Wars-filmer - snakker ut om krangelen med R2-D2

Lever å av å være kjendis-robot.

FORELSKET SEG I ANSIKTET: Anthony Daniels ville spille Shakespeare-karakterer, ikke en robot i en science fiction.film. - Men jeg forelsket meg i ansiktet hans. Han så bare så bortkommen ut. Foto: Mirrorpix
FORELSKET SEG I ANSIKTET: Anthony Daniels ville spille Shakespeare-karakterer, ikke en robot i en science fiction.film. - Men jeg forelsket meg i ansiktet hans. Han så bare så bortkommen ut. Foto: MirrorpixVis mer

Når det gjelder Star Wars episode VII, er det så absolutt en forstyrrelse i kraften. Men denne gangen er det ikke Darth Vader som skaper trøbbel. Det er en robotkrig fra virkeligheten mellom C-3PO og R2-D2.

Bare navnet Kenny Baker — skuespilleren i R2-D2 — gjør C-3PO-stjernen, Anthony Daniels, tydelig hissig.Striden deres begynte for lenge, lenge siden (i en galakse ikke så langt unna, som heter Pinewood Studios) da 83 år gamle Kenny sa at Anthony var «den mest ubehøvlede mannen jeg noen gang har møtt.»

Anthony har gjentatte ganger nektet å ta igjen — til nå. Hva er det så som har fått den vanligvis høflige C-3PO til å reagere? Vel, når Episode VII: The Force Awakens åpner i desember, er disse to de eneste skuespillerne som har spilt i alle syv Star Wars-filmene, som de begge har tjent millioner på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.