Antisemittisme

Islamsk råd i Norge tar avstand fra lederen for Europas fatwaråd, Egypt-fødte Yusuf al-Qaradawi, som har uttalt at «Holocaust var en guddommelig straff for jødene».

«Det er Yussef al-Qaradawi som har gått ut med denne uttalelsen alene. Han snakker ikke på vegne av islamsk råd i Norge. Rådet har jo uttalt at de ikke støtter uttalelsen. Det interessante blir jo hvordan Europas Fatwaråd forholder seg til sin leder i fremtiden.

Svarteper

«Det kan også nevnes at Hitlers Mein Kampf, i flere år har vært en bestselger blant palestinere og i deler av Tyrkia.

Anonym«Verdt å merke seg at de først tok avstand fra uttalelsene etter å ha blitt presset. De gjorde det ikke på eget initiativ.

Nøkken«Jehovas vitne og Børre Knutsen blir jo pusekatter i sammenlikning med Islamsk Råd, og de skal liksom være av den «moderate» sorten.

Balle«Det er tydelig at al-Qaradawis makt i rådet er for høy og at rådet under al-Qaradawis ledelse opptrer på tvers av europeisk moral. Det er ikke dødsstraff for homofili i land som det muslimskstyrte Bosnia, i Kosovo eller i Albania.

N’Gogu«Gå ut og diskuter holocaust med muslimsk ungdom. Du vil bli sjokkert over hva du får høre!

Øystein«Det skal ikke være enkelt å være muslim for tida – uansett hva Islamsk Råd sier til denne saken, så er det noen som påstår at de enten er løgnere og mener noe annet enn det de sier.

Decline