Noen band og artister må høres bare på grunn av navnet:

Anton Ruud i Terapi

Og vi var sammen med Forening Samlede Rockere & Øl.

PLATESLIPP: Anton Ruud solo på Misfornøyelsesbaren i Oslo. Anton fra bandet Anton Ruud i Terapi med gitarist Frank Nachtnebel foran t.h. og vi lot oss rive med vi. Foto: Tom Stalsberg
PLATESLIPP: Anton Ruud solo på Misfornøyelsesbaren i Oslo. Anton fra bandet Anton Ruud i Terapi med gitarist Frank Nachtnebel foran t.h. og vi lot oss rive med vi. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anton Ruud i Terapi. Noen bandnavn er langt bedre enn andre, og når bandet i tillegg slipper ei ny plate de har kalt «Visetryne» blir saken: Jøss. Hva er dette? Hvem i all verden er dette? Og, så ringer det en fyr som heter Frank Nachtnebel – dette dagen etter at mail og telefon var hacket med flust av rare navn fra hele verden i det digitale arkivet – og spør om det er muligheter for å møte opp på Misfornøyelsesbaren i Oslo for et sceneintervju og prat. Ja, vel.

Betaling er en liten øl, så den saken er klarert og i boks. Kvelden går under den berømte radaren til de aller fleste, men vi er vel rundt 40 i 2. etasje i den misfornøyde baren. Men du verden, en eldre fyr føler seg plutselig tre år yngre igjen. Her er det møte i Byens Avdeling For Rock, Spisse sko og Langt hår og Sobre Gitarferdigheter og Stemmer. Jeg mener, her sitter og står Åsmund Lande (Oslo Ess), Elvira Nikolaisen, Steinar Vikan (hovedkasserer for DumDum Boys, Stein Torleif Bjella og plateselskapet Oh Yeah!), Lars Haavard Haugen (Hellbillies), Egil Stemkens (Hellbillies), Øystein Greni (BigBang), Hans Petter Baarli (Backstreet Boys). Og, Kjartan Kristiansen, som har produsert plata, mens flere av de nevnte musikerne også er med som gjesteartister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer