Antonsen-billetter delt ut

Bård, Atle, Kristopher og Harald i Oslos storstue. Vinneren er trukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vinner av to billetter ble Ole Eirik Dalbye fra Oslo agbladet.no): Team Antonsen var tv-rutas store suksess tidligere i år. Kanskje ikke så rart da, at Oslo Spektrum en kveld ble for lite. Atle Antonsen og hans team, Kristopher Schau, Harald Eia og Bård Tufte Johansen måtte legge til en kveld og 7000 nye billetter.

På tv-en lo vi oss nesten ihjel av sidelengs matlaging, Schaus snabel i ymse omgivelser og Nord-Norge. Hva som skjer til helga er det sagt lite om, men artistene har stått i kø for å være med. Og en del gamle slagere blir det også plass til.

- Vi kommer nok til å hente inn noen høydepunkter fra tv-showet. Blant andre nye versjoner av Nederlenderen, Ekstra Joker Nord (med sønnen til Krøvel Velle Voll, femte generasjons trygdemottaker - red.) og «Karsji Brsjæmnæs». Internkonkurransen også. I tillegg kommer vi sikkert til å oppsøke publikum på en mer direkte måte. Og hele showet vil bli formidlet via storskjermet, lovet Eia og Antonsen overfor Dagbladet.

Det første showet går av stabelen fredag 28. mai. Nå kan du vinne to billetter til det showet. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på noen spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.