Antony lar seg ikke stoppe av litt torden

Dystre værvarsler før kveldens konsert.

INNLEDER OSLO JAZZFESTIVAL:  Antony Hegarty og bandet Antony and the Johnsons opptrer på operataket i kveld. Foto: EPA/LAURENT GILLIERON
INNLEDER OSLO JAZZFESTIVAL: Antony Hegarty og bandet Antony and the Johnsons opptrer på operataket i kveld. Foto: EPA/LAURENT GILLIERON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Værgudene spiller ikke helt på lag med Oslo Jazzfestival og Antony and the Johnsons i kveld. Selv om det ikke ser så verst ut akkurat nå, er spådommene for kvelden heller dystre.

- Det ser litt lysere ut et par timer framover nå, men så kommer det flere byger, kanskje også med torden, sier vakthavende meteorolog Håkon Melhus ved Meteorologisk Institutt til Dagbladet.no.

Arbeidet med riggingen av scenen har pågått i flere dager. Kveldens konsert innleder Oslojazz, og det er ventet godt over 8.000 tilskuere til operataket etter at billettene ble utsolgt på 20 minutter. Konserten åpnes av Oslos ordfører Fabian Stang.

- Vi fortsetter som planlagt uansett. Vi krysser bare fingrene for at det ikke blir alt for mye regn under konserten. Dette blir jo litt som Madonnas andre Oslo-konsert, sier pressesjef i Oslo Jazzfestival, Lise Gulbrandsen til Dagbladet.no.

Det er ikke lov til å ha med seg paraplyer inne på konsertområdet, men det vil bli solgt regnponchoer. I tillegg vil det settes ut matter hvis det blir glatt på operataket.

- Vi har full kontroll på sikkerheten, sier Gulbrandsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer