Ap er både for og imot, avhengig av hvordan mediebildet endrer seg og hvem som spør

Fortsatt tåkeprat fra Ap om E18.

Etterlyser klarhet: Det er avgjørende for demokratiet at vi vet hva partiene vi stemmer på skal gjøre de neste fire åra, skriver Rasmus Hansson, Lan Marie Nguyen Berg og Nikki Schei. Foto: Fra partiet.
Etterlyser klarhet: Det er avgjørende for demokratiet at vi vet hva partiene vi stemmer på skal gjøre de neste fire åra, skriver Rasmus Hansson, Lan Marie Nguyen Berg og Nikki Schei. Foto: Fra partiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjære Tonje Brenna. Det er flott og viktig at du er miljøengasjert, men du har rett i at ditt medlemskap i Blekkulf er en digresjon. Vår kritikk mot deg og resten av Arbeiderpartiet er at dere nekter å si klart og tydelig hva som skal skje med E18 og Oslopakke 3 før etter valget.

I ditt svar kommer du ikke med noen klarere svar enn det vi har fått tidligere. Arbeiderpartiet er både for og imot, avhengig av hvordan mediebildet endrer seg og hvem det er som spør. Vi mener velgerne fortjener svar nå. Det er avgjørende for demokratiet at vi vet hva partiene vi stemmer på skal gjøre de neste fire åra.

Velgerne bør få svar på om de stemmer på et parti som skal oppfylle Klimaforliket og klimamålene vi har satt lokalt. Asmatikere, hjerte- og lungesyke i Asker, Bærum og Oslo fortjener svar på om partiet de stemmer på kommer til å prioritere å bedre luftkvaliteten slik at de kan bruke byen hele året, uten problemer. Oslos pendlere, syklister og kollektivreisende må få svar på om partiet de stemmer på vil øke biltrafikken inn til byen fra vest med 50 prosent de neste femten årene, eller vil prioritere kollektivreisende og syklende før bilen. Dersom du ønsker å være med på å oppfylle Klimaforliket og bedre luftkvaliteten, ønsker vi deg velkommen i gjengen. Men da må du også innrømme at E18 og Oslopakke 3 ikke kan realiseres slik planene nå foreligger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.