Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

AP faller på målingene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Norges mest gammeldagse politikk er moden for utskifting. Rødt er blitt rustent og er i dag ikke annet enn en falmet, syk farge uten innhold.

Metroman

«Arbeiderpartiet, og dagens rød-grønne regjering begår harakiri. De fører en politikk som har medført en renteøkning på nærmere 3%. De legger på drivstoffavgiftene og gjør at bensinen nærmer seg 20 kr literen!

Groms«Regjeringen har svært liten innvirkning på rentenivået, og hvis de har bidratt til noe så er det å hindre en sterkere økning som også alle andre land har. Bensinavgiften ble først satt ned med 5% - så opp med 5/10 øre - status Quo - men igjen, det er ikke Norge som bestemmer prisene på drivstoff. Hvis alle sluttet å etterspørre store mengder med ikke-fornybar energi, så ville prisen gått ned.

Mortando«Kommer FRP til makten, vurderer jeg sterkt å selge huset mitt. Jeg klarer en rente inntil 12 %, men jeg tror ikke det stopper der med FRP. Vi for nok rentenivå på linje med Island (15 %). Og nå skal en gjeng mennesker som kun tenker bensinpriser - har bestemt seg for at FRP er veien, da blir det vel slik...

Msport

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!