AP faller på målingene

«Norges mest gammeldagse politikk er moden for utskifting. Rødt er blitt rustent og er i dag ikke annet enn en falmet, syk farge uten innhold.

Metroman

«Arbeiderpartiet, og dagens rød-grønne regjering begår harakiri. De fører en politikk som har medført en renteøkning på nærmere 3%. De legger på drivstoffavgiftene og gjør at bensinen nærmer seg 20 kr literen!

Groms«Regjeringen har svært liten innvirkning på rentenivået, og hvis de har bidratt til noe så er det å hindre en sterkere økning som også alle andre land har. Bensinavgiften ble først satt ned med 5% - så opp med 5/10 øre - status Quo - men igjen, det er ikke Norge som bestemmer prisene på drivstoff. Hvis alle sluttet å etterspørre store mengder med ikke-fornybar energi, så ville prisen gått ned.

Mortando«Kommer FRP til makten, vurderer jeg sterkt å selge huset mitt. Jeg klarer en rente inntil 12 %, men jeg tror ikke det stopper der med FRP. Vi for nok rentenivå på linje med Island (15 %). Og nå skal en gjeng mennesker som kun tenker bensinpriser - har bestemt seg for at FRP er veien, da blir det vel slik...

Msport