Ap fram etter asyl-innstramming

«Stoltenberg har løst Frp koden - han går inn for FRP s politikk.

Peder Aas

«Oppsvinget på meningsmålingen viser at AP her er i takt med folket. Politikerne skal styre i pakt med folkeviljen, ikke som hittil der de har styrt etter egen vilje og ignorert folk, i den tro at det var de som visste best.

Tja«Der ser man hvor naive den norske befolknignen er. Det skal kun en liten sak til for at de totalt skal endre sine valg. Hvis det er asylpolitikken folk stemmer etter, så er de rett og slett idioter! Hva med helse, skole, barnehager, miljø? Det er latterlig at man skal gå så mye opp og ned på to dager!

SVer«Arbeiderpartiet har startet valgkampen og serverer det norske folk valgflesk til frokost og aftens. Alle som kan se selv og tenke selv vet at Arbeiderpartiet IKKE er for begrensning i innvandring eller spesielt for utbygging av norske veier.

Arbeiderpartiet har ingen troverdighet i disse sakene som kun kan oppfattest som det reneste valgflesk. Frp har derimot høy troverdighet i ovenfornevnte saker i motsetning til arbeiderpartiet.

Håkon«FrP har jo brukt opp flere ganger oljefondet lenge før de får begynt. For alt de har lovet kan umulig hentes inn bare ved å sparke ut alle menneskene som ikke er verdig dette fantastiske landet vårt. Og ja, alle trygdede må våkne!

Ønsker du å bli fattigere er det bare å stemme på frøken Siv.

Meowski