Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Ap gjemmer seg i kjellerleiligheten

Som vi alle vet er ikke Ap så opptatt av å høre på folk flest, bare det helst ikke skjer der de bor.

FLYKTNINGSTRØMMEN: Pågangen hos Politiets utlendingsenhet på Tøyen i Oslo var tidligere i høst så stor at asylsøkerne ble bedt om å oppholde seg utendørs. Foto: Jan T. Espedal / NTB Scanpix
FLYKTNINGSTRØMMEN: Pågangen hos Politiets utlendingsenhet på Tøyen i Oslo var tidligere i høst så stor at asylsøkerne ble bedt om å oppholde seg utendørs. Foto: Jan T. Espedal / NTB Scanpix Vis mer
Meninger

Arbeiderpartiet er utrolig feige i innvandringsdebatten.

Først kritiserer de Frp for å ville ta imot for få flyktninger i kjølvannet av Syria-krigen, (selvsagt i kommunevalgkampen), så kritiserer de Frp for å ikke håndtere situasjonen på en god måte, når et historisk høyt antall asylsøkere kommer (noen uker etter valget), og så rapper de forslaget om å forby hijab i barneskolen, som vi la frem i 2010 på Stortinget. Som Ap stemte imot. Dette selvsagt når folket mener at Frp har den beste innvandringspolitikken, og selv den trofaste Frp-kritikeren Per Fugelli gir partiet respekt for partiets klare tale i asyldebatten.

Så har vi Ap sin bystyrerepresentant i Oslo, Nasir Ahmed, som skriver i Dagbladet 9. desember at han tror at «for en vanlig leser som i disse dager er mest opptatt med juleforberedelser, er ikke det så betydningsfullt hvorfor hijab er viktig for noen eller ei. Så lenge den ikke blir påtvunget, er det bare et hodeplagg.»

Og det er jo litt av taktikken til Ap det, sette politisk korrekte standarder og snu på flisa når partiet ser at folket krever det. Jeg tror folk flest er opptatt av en ansvarlig innvandringspolitikk året rundt jeg, Nasir. Jeg tror folk flest er opptatt av om barn i barnehager eller barneskoler presses på en hijab, når hijab på barn handler om å seksualisere barn, uansett om det er jul eller ikke. Og jeg vet at folk flest irriterer seg grenseløst over Ap sin porøse innvandringspolitikk, og det med god grunn.

Jeg gremmes over fremtiden til Oslo når de sitter i «byregjering». Nå presses i tillegg lokalpolitikere til et gigantmottak med plass til 1000 asylsøkere på Montebello i Vestre Aker.

Det er sterkt udemokratisk at ikke lokalpolitikerne blir involvert. Men som vi alle vet er ikke Ap så opptatt av å høre på folk flest, bare det helst ikke skjer der de bor.

Oslo Frp er imot dette fordi Oslo allerede sliter med integrering av innvandrere. I tillegg blir dette de dyreste mottaksplassene i hele landet når vi tar med tomteprisen. Oslo har allerede nok problemer med integrering.

Dessuten havner jo mange asylsøkere uansett i Oslo etter litt tid. Så i stedet for å skylle på at mediene er så «opptatt av hijab», Nasir Ahmed, så er det kanskje på tide å finne ut av hva slags politikk Ap fører, og konsekvensene av den politikken, nettopp for folk flest.

Og særlig for barna.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media