Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Åpen post leder

Seernes dom er klar: Én runde med Mandagsklubben og Åpen Post viser rekordoppslutning for Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Men løpet er på ingen måte kjørt for Thomas Giertsen & co.

Stemningen i underholdningsavdelingen i NRK var oppløftet i dag. Gode kritikker og bra seertall fikk stemningen i taket. Litt mindre begeistret skal man være over den uhøytidelige konkurransen med Mandagsklubben.

Seertallene som MMI offentliggjorde i ettermiddag viser at rundt 400.000 mennesker så premieren på Åpen Post på NRK1 i går kveld.

Det er den beste ratingen Bård Tufte Johansen og Harald Eia har hatt noensinne. Mandagsklubben gjorde det bra, men havnet på 295.000 seere. Det er knyttet endel usikkerhet til tallene, men de viser uansett at Åpen Post ligger et hode foran Mandagsklubben. Totalt så 11 prosent av TV-seerne på Åpen Post, mens Mandagsklubben trakk 8 prosent av det totale antall seere på mandagskvelden.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media