«Åpen Post» var ikke død - eller?

Det blir mer «Åpen Post». Harald Eia og Bård Tufte Johansen har bestemt seg for å fortsette, skriver vi i Dagbladet i dag. Samtidig står det at de to skøyerne slutter med programmet i dagens VG. Lurt igjen?

Det blir mer «Åpen Post». Etter en lang tenkepause har Harald Eia og Bård Tufte Johansen bestemt seg for å fortsette med suksessprogrammet sitt neste vår, til Einar Førdes store fornøyelse, skriver altså Dagbladet i dag. Men stemmer dette?

Slutter med «Åpen Post»

Bård Tufte Johansen og Harald Eia vil ikke fortsette med «Åpen Post» på NRK til høsten, kan vi lese i dagens VG.

- Det er slitsomt å lage TV-program tre kvelder i uken. Mye av stoffet vi har skrevet er brukt opp. Skulle vi gått i gang med «Åpen Post» igjen til høsten, med tre nye programmer, ville vi ikke klart å komme med noe nytt eller videreutvikle det vi holder på med, sier Bård Tufte Johansen til VG.

TV-avbrekk

Prosjektleder for «Åpen Post», Charlo Halvorsen, sier følgende til Dagbladet :på nettet:

- Vi vet ennå ikke om vi har fått penger til «Åpen Post», og det er derfor Bård har vært litt vag i uttalelsene. Tordis Aavatsmark (NRK TVs underholdningssjef) er mer frimodig, forteller Halvorsen.

Han regner med at «Åpen Post» vil være tilbake i de norske hjem neste år.

- Jeg tror vi vil være på lufta en gang på nyåret - men en skal aldri si aldri, sier prosjektlederen.

Før den tid skal Bård Tufte Johansen og Harald Eia ha et avbrekk fra TV-jobbingen. Duoen vil etter alle solemerker reise på norgesturné til høsten.

Her kan du lese saken som står i dagens avis:

FORTSETTER - ELLER IKKE? Harald Eia og Bård Tufte Johansen har bestemt seg for å fortsette med «Åpen Post», men ikke før til neste år. Eller? I VG kan du lese at de to komikerne har sagt nei til NRK om en ny runde i «Åpen Post» til høsten.