Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Apeplaneten 2

If it ain\'t broke, don\'t fix it. Det heter at man ikke skal endre på noe som funker. Og Ape Escape som kom til PSOne for vel tre år siden år siden var absolutt et morsomt plattformspill. Det er også oppfølgeren. Men etter spill som «Sly Raccoon» og «Ratchet and Clank» stilles nye, og høyere større krav til genren. «Ape Escape 2» ser og lyder flottere enn forløperen, men ellers overraskende likt. Og tre-fire år er lenge innen spillbransjen.

Spillet går i korthet ut på å fange et kobbel med små apekatter som ved en feiltakelse har fått utlevert en type hjelmer som gjør dem både intelligente og til dels aggressive. Utstyrt med blant annet en spesialradar og et overdimensjonert sommerfuglnett, er jobben din å fange alle apene. Det er lettere sagt enn gjort. Det er utfordrende- og i blant på grensen til irriterende. Er apefangst en ny sport for deg, kan du trygt sjekke dette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling