Aper skal hjelpe norske funksjonshemmede

Disse lurte oss i dag.

NORSKE OMSORGSARBEIDERE: Disse skal hjelpe norske funksjonshemmede, ifølge Norges handikapforbund. FOTO: SCANPIX/AP
NORSKE OMSORGSARBEIDERE: Disse skal hjelpe norske funksjonshemmede, ifølge Norges handikapforbund. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 1. april betyr aprilspøker i medieverden — noen forferdelig forutsigbare, andre med en mer intelligent dobbeltbunn.

Den er kanskje ikke så sofistikert, men av en eller annen grunn flirte vi godt av pressemeldingen til Norges handikapforbund om at aper nå skal bli assistenter for norske funksjonshemmede.

- Dette er kanskje ingen fullverdig erstatning for mennesker. Vi har likevel stor tro på at dette kommer til å fungere bra til sitt bruk, sier forbundsleder Arne Lein.

Bare på TwitterDet er harde tider for mediene, og alle tenker så det knaker på nye forretningsmodeller og distribusjonsformer.

Og mens hipsteravisa VG på sin forside i dag melder om den «nye nett-farsotten Twitter, der kjendisene UTLEVERER seg selv» (og det var ingen aprilspøk), forteller The Guardian at de heretter skal utgi hele avisa si som twittertekster.

Bare sprøyt, selvsagt.

Klassekampen vil ha oss til å tro at regjeringen opphever jagerflykjøpet grunnet kostnadssprekk, og at regjeringen vil gjennomføre en spørreundersøkelse for å kartlegge folks syn på kjøpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer