Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Åpne kraner for «Baren» på TV3

Lett nervøs stemning da «Baren»s besetning på ti unge mennesker møttes i helga. I dag åpner dørene for TV3 og everyday.com sin nye storsatsing der også DU som bargjest kan få dine 15 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag åpner kranene i «Baren» for publikum. Og for de ti deltakerne som skal drive baren. De skal bo i en liten leilighet i etasjen over i de timene de ikke er i baren, og i ti uker kan du som seer følge med på deres liv. 14 webkameraer med 360 graders rotasjon sørger for dokumentasjon 24 timer i døgnet på Internett, og på TV3 kommer hver kveld en halvtimes oppsummering. De bruker to kamerateam hele dagen. I slutten av hver uke blir en sendt ut av serien. Det skjer ved at seerne bruker tekstmeldinger og e-post og stemmer ut en deltaker de ikke liker. Til slutt står en igjen med en sjekk på 250000 kroner.

Allerede naken

- Vi kommer til å få det kjempegøy, sier bardeltaker Sandra Janzso (20) fra Eidsvoll.

- Du tror ikke dette blir ubehagelig?

- Nei da, jeg har allerede glemt kameraene. I går var jeg naken. Det eneste ekle var at de kom helt opp i ansiktet med kameraene da jeg pusset tennene.

Ikke fyllekalas

I Sverige utviklet serien seg til et eneste langt fyllekalas da den ble sendt i vår.

- Det skal vi selvfølgelig unngå her, sier prosjektkoordinator Trine Haugen.

- Vi har fått tak i ti mennesker som har en god del mer å komme med enn bare å drikke seg fulle. Dessuten skal vi ha egne vakter i døra for å sørge for sikkerheten.

2000 søkere ilte til da TV3 søkte etter bartendere. De ble etter hvert stående tilbake med Adina Jablinski (22) fra Oslo, Christoffer Becker (28) fra Oslo, Chris Backman (35) fra Stavanger, Sandra Janzso (20) fra Eidsvoll, Elena Rivas Fuentes (43) fra Oslo, Jamila Brodin (22) fra Trondheim, Vegard Jakobsen (20) fra Haugesund, Johan Tobias Gannestad (20) fra Aurskog, Liv Maren Bjørnstad (23) fra Oslo og Steinar Jansen (25) fra Bergen.