Åpner for fotballsendinger på Xbox 360

Samarbeid mellom Microsoft og TV 2.

FOTBALL PÅ XBOX 360? Samarbeidet mellom TV 2 og Microsoft kan bety at du neste sesong kanskje kan få se fotballkamper på Xbox 360. Første samarbeid mellom de to skjer på neste års La Manga-turnering. Her ser du TILs Tore Reginiussen i aksjon under La Mangacup-kampen mellom Ruben og Tromsø på La Manga tidligere i år. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FOTBALL PÅ XBOX 360? Samarbeidet mellom TV 2 og Microsoft kan bety at du neste sesong kanskje kan få se fotballkamper på Xbox 360. Første samarbeid mellom de to skjer på neste års La Manga-turnering. Her ser du TILs Tore Reginiussen i aksjon under La Mangacup-kampen mellom Ruben og Tromsø på La Manga tidligere i år. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Til neste år skal det bli enda enklere for deg å følge med på fotball, uansett hvor i medieverden du har tilholdssted.

Schibsted har allerede skaffet seg rettigheter til å vise norsk fotball på nett og mobil, og med nettsidene til VG, Aftenposten og Media Norge-avisene kan de dermed nå nærmere fem millioner unike brukere i uken.

Også TV 2 sitter på nettrettigheter, men med et langt mindre nedslagsfelt på nett har de sett seg nødt til å samarbeide med en annen aktør. Ifølge Kampanje er det nå klart at de vil samarbeide med Microsoft, som ifølge TNS Gallups Metrix-måling har Norges nest største nettsted i MSN.no.

Men samarbeidet åpner også for nye arenaer for visning av kamper på nett. Microsoft har nemlig solgt svært mange Xbox 360-konsoller i Norge, og mange av disse er koblet mot nettet - og kan dermed potensielt brukes som en ny plattform for å se fotballkamper.- Det er noe vi ser på. Vi ønsker å bruke bredden av vår teknologi for å gi en god fotballopplevelse. Både Xbox og Windows MediaCenter er aktuelle. Hva det vil ende med vet vi ikke, men alt dette er ting vi skal jobbe med fremover, sier teknologidirektør Petter Merok i Microsoft til Kampanje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer