Åpner for Frost

Aggie «Frost» Petersons samarbeid med sine venner i Röyksopp vil være gull verdt når det nye albumet «Melodica» skal ut på det engelske markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les anmeldelsen

Tromsø-gutta Torbjørn Brundtland og Svein Berge har produsert to spor på den nye Frost-plata. Singelen «Running Boy» er helt og holdent produsert av Röyksopp-gutta. «Half-Whole» er blitt til i samarbeid med Per Martinsen, som har produsert resten av «Melodica». Dette er den 27-årige Tromsø-kvinnens første album siden debuten med «Bedsit Theories» i 1998.

- Universal ville sikkert sette et svært Röyksopp-klistremerke på coveret, men det var ikke aktuelt. De er vennene mine, så det er ikke noe kynisk spill fra min side, sier Aggie, som har kjent Torbjørn Brundtland siden de gikk på videregående skole sammen.

- Vi gikk i samme klasse i samfunnsfag. Læreren hatet oss, for vi kom alltid for seint til timen. Men se nå! humrer Aggie.

Døråpner i England

Gjennom sin egen label FrostWorld Recordings jobber Aggie med å få «Melodica» lisensiert til et engelsk selskap for snarlig utgivelse der. Samarbeidet med Röyskopp er gull verdt som døråpner i det stadig mer norskvennlige engelske markedet.

- Röyksopp er både coole og anerkjente i undergrunnen. Navnet deres er nok til at både magasiner og platekjøpere kommer til å interessere seg. Selv ville jeg vært veldig klar for å sjekke ut en artist som var blitt produsert av Röyksopp, sier nyhets- og anmelderredaktør Chris Blue i det ledende elektronika/klubbmusikkmagasinet Jockey Slut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer