KJENTE KARAKTERER:  Forfatter Candice Bushnell åpener for et gjensyn med denne gjengen. Fra venstre: Miranda, Carrie, Samantha og Charlote. Foto: Stella Pictures
KJENTE KARAKTERER: Forfatter Candice Bushnell åpener for et gjensyn med denne gjengen. Fra venstre: Miranda, Carrie, Samantha og Charlote. Foto: Stella PicturesVis mer

Åpner for mer «Sex og singelliv»

- Jeg føler folk vil se karakterene igjen.

(Dagbladet): Den populære tv-serien «Sex og singelliv» ble først vist på skjermen i 1998 og gikk i seks sesonger.

Senere kom det to filmer om den kjente jentegjengen, bestående av Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda.

Allerede har det blitt laget en tv-serie basert på karakterene fra serien, «The Carrie Diaries», som tar for seg Carrie Bradshaws liv som ung. Den ble møtt med blandede kritikker.

Kan bli ny film Den siste «Sex og Singelliv»- filmen ble dessuten slaktet av kritikerne, men det ser likevel ikke ut til å legge en demper for tanken om en ny film i samme univers.

Nå åpner nemlig kvinnen bak karakterene, forfatter Candace Bushnell, for at vi kan få et gjensyn med damene fra «Sex og singelliv».
 
- Det er ikke opp til meg, men jeg føler vi kommer til å få et gjensyn med de karakterene, kanskje i en ny film, sier hun i et intervju med avisa The Independent.

- Venninnene våre Hun legger til at det ikke nødvendigvis blir en tredje «Sex og singelliv»-film, men at karakterene kanskje vil gjenoppstå i et annet konsept.

- Vi føler at de karakterene er venninnene våre og at vi kjenner dem. Jeg føler folk vil se karakterene igjen, og det vil jeg også, sier hun i intervjuet.