Åpner med Robyn og John Olav Nilsen & Gjengen

- Flere større artister denne uka, sier Hovefestivalen.

FESTIVALKLAR: Robyn var et av fjorårets aller mest omtalte og suksessrike artister - nå er hun klar for Hove. Her i aksjon på Øyafestivalen i fjor sommer. Robyn. Foto: Eirik Helland Urke
FESTIVALKLAR: Robyn var et av fjorårets aller mest omtalte og suksessrike artister - nå er hun klar for Hove. Her i aksjon på Øyafestivalen i fjor sommer. Robyn. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Det er virkelig gode tider for skandinavisk musikk om dagen, og det føles bra å kunne starte årets artistslipp med to av de sterkeste navnene akkurat nå, sier festivalsjef Melvin Benn i Hove og legger ti:

- Robyn har i løpet av det siste året tatt steget opp i den internasjonale elitedivisjonen, og det kommer til å bli fantastisk å kunne se henne i storformat på Hove.

- Flere store navn Svenske Robyn har oppnådd enorm popularitet etter «Body Talk»-trilogien, og var aktiv på konsertfronten i Norge i fjor. I år er konsertene hennes i Oslo og Bergen på vårparten utsolgt, og til sommeren er hun en av Hovefestivalens største satsninger.

Det kommer også flere store navn denne uka, signaliserer festivalledelsen. Blant annet et større amerikansk band som gjør sin Norgesdebut på Hove i sommer.

- Eget bergensområde I tillegg til Robyn er John Olav Nilsen & Gjengen med i festivalens første artistslipp. Bandet er for tiden aktuelle med singelen «Skrekkfilm», fra albumet «Det nærmeste du kommer», som slippes 7. februar - oppfølgeren til den kritikerhyllede debuten «For sant til å være godt» fra 2009.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer