<strong>FESTIVALKLAR:</strong> Robyn var et av fjorårets aller mest omtalte og suksessrike artister - nå er hun klar for Hove. Her i aksjon på Øyafestivalen i fjor sommer. Robyn. Foto: Eirik Helland Urke
FESTIVALKLAR: Robyn var et av fjorårets aller mest omtalte og suksessrike artister - nå er hun klar for Hove. Her i aksjon på Øyafestivalen i fjor sommer. Robyn. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

Åpner med Robyn og John Olav Nilsen & Gjengen

- Flere større artister denne uka, sier Hovefestivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Det er virkelig gode tider for skandinavisk musikk om dagen, og det føles bra å kunne starte årets artistslipp med to av de sterkeste navnene akkurat nå, sier festivalsjef Melvin Benn i Hove og legger ti:

- Robyn har i løpet av det siste året tatt steget opp i den internasjonale elitedivisjonen, og det kommer til å bli fantastisk å kunne se henne i storformat på Hove.

- Flere store navn
Svenske Robyn har oppnådd enorm popularitet etter «Body Talk»-trilogien, og var aktiv på konsertfronten i Norge i fjor. I år er konsertene hennes i Oslo og Bergen på vårparten utsolgt, og til sommeren er hun en av Hovefestivalens største satsninger.

Det kommer også flere store navn denne uka, signaliserer festivalledelsen. Blant annet et større amerikansk band som gjør sin Norgesdebut på Hove i sommer.

- Eget bergensområde
I tillegg til Robyn er John Olav Nilsen & Gjengen med i festivalens første artistslipp. Bandet er for tiden aktuelle med singelen «Skrekkfilm», fra albumet «Det nærmeste du kommer», som slippes 7. februar - oppfølgeren til den kritikerhyllede debuten «For sant til å være godt» fra 2009.

— John Olav Nilsen & Gjengen er noe av det største som har skjedd norsk rock på lenge. Det var på høy tid å få dem til Tromøya, og de føyer seg fint inn i tradisjonen med kvalitetsartister fra Bergen på Hove. I fjor hadde hele bergensgjengen til og med et eget område inne på festivalcampen, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen og ler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer