Du leser nå Dagbladet Pluss
JOBBET TETT: Regissør Erik Poppe og Per Fugelli jobbet tett i 1,5 år om filmen om sistnevnte. Foto:Charlotte Fugelli
JOBBET TETT: Regissør Erik Poppe og Per Fugelli jobbet tett i 1,5 år om filmen om sistnevnte. Foto:Charlotte Fugelli Vis mer

Per Fugelli:

Åpner opp om den siste tida med Per Fugelli

Filmskaper Erik Poppe hadde daglig kontakt med Per Fugelli nesten helt til morgenen han døde. Da Fugelli fikk se den nesten ferdige dokumentarfilmen om seg selv, gråt han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det siste halvannet året har vært utrolig rørende. Vi har krangla og vært uenig, vi har ledd og felt en tåre sammen og det er som om jeg har kjent Per hele livet. Arbeidet med han og filmen er noen av det aller fineste jeg har opplevd, sier regissør Erik Poppe.

I halvannet år fulgte filmskaperen den kjente professoren i samfunnsmedisin, Per Fugelli, med kamera. Ønsket var å lage en film om samfunnsdebattantens livssyn, men også om hans siste levetid.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer