Du leser nå Dagbladet Pluss

Åpner opp om den vanskeligste rollen

Dennis Storhøi er klar med et prosjekt der han spiller mer enn 60 ulike roller. Å bare være seg selv, er ikke like enkelt.

KRIMBOBLE: Dennis Storhøi gir stemme til Harry Hole i en nyinnspilling av alle lydbøkene til Jo Nesbø. Storhøi har levd i en mørk krimboble siden desember i fjor. Foto: John T. Pedersen
KRIMBOBLE: Dennis Storhøi gir stemme til Harry Hole i en nyinnspilling av alle lydbøkene til Jo Nesbø. Storhøi har levd i en mørk krimboble siden desember i fjor. Foto: John T. PedersenVis mer

- Dette er nesten en slags 9–16 jobb, med faste rutiner og streng disiplin. Det er veldig intenst og har ikke vært lett å ha andre sosiale avtaler. Jeg har aldri hatt så få lunsjer og kaffetreff som dette halvåret.

Dennis Storhøi (59) sitter henslengt i en sofa på et lydstudio på Ensjø.

Utenfor skinner solen og det er byggevirksomhet på alle kanter, innenfor studiodørene har Storhøi de siste månedene forsøkt å bygge et mørkt univers. Han skal lese inn alle Harry Hole-bøkene på nytt i forbindelse med at Jo Nesbø slipper sin 12. Harry Hole-krim 6. juni. Nesbø har selv valgt Storhøi til jobben.

- Det er en stor kompliment å bli valgt. Men nå har jeg jobbet så mye i denne bobla at jeg har laget egne plott for Harry Hole i drømme. Det er ikke tvil om at man nesten føler seg litt hjernevaska av dette prosjektet i perioder, sier Storhøi og siger enda lenger ned i sofaen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.