Åpner opp om #penisgate: Lenny Kravitz bruker fortsatt ikke undertøy på scenen

Har ikke fått skrekken etter buksespjæring.

REVNET BUKSENE: Under en konsert på Gröna Lund i Stockholm i 2015 revnet buksene til Lenny Kravitz, og publikum fikk se litt mer enn det de hadde betalt for. Video: S8 Studio Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Sommeren 2015 revnet skinnbuksene til Lenny Kravitz (53) da han sto på scenen i Stockholm. Dermed avslørte han for fansen at han under de åletrange buksene var uten undertøy. Det som derimot fanget blikket til mange publikummere, var en penispiercing.

Kravitz var snar til å hente både seg og det løse lemmet inn igjen. Etter et raskt klesskift backstage, var han tilbake og klar for å spille gitar.

Bildene fra konserten spredte seg på sosiale media, og episoden fikk tilnavnet #penisgate.

Kravitz´ kompis Steven Tyler fra bandet Aerosmith kommenterte penistabben på Twitter. «Kult at fedrene våre snakker om pikk på sosiale media», responderte Lennys datter Zoë Kravitz i en melding til Chelsea Tyler, etterfulgt av en ape-med hendene-foran-ansiktet-emoji. ​

Går fortsatt kommando

Hovedpersonen tok det hele med godt humør. I et intervju med Mr Porter innrømmer Kravitz at han fortsatt liker å opptre uten undertøy:

I 2015: Lenny Kravitz på scenen. Foto: NTB scanpix
I 2015: Lenny Kravitz på scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Har jeg undertøy på nå? Nei. Følgelig kan problemer oppstå.

– Jeg rev ikke hull i buksene mine, de ble revet opp, sier han om Stockholm-hendelsen.

– Det gikk fint. Men det var litt kaldt i Sverige. Jeg hadde varmet den opp litt, hvis jeg hadde visst det.

Lenny Kravitz ble en verdensstjerne med debutalbumet «Let Love Rule» i 1989.

Han har opp gjennom årene vært sammen med kjendiser som fotomodell Adriana Lima, sanger Vanessa Paradis og skuespillerne Lisa Bonet og Nicole Kidman.

Til Mr Porter forteller han at han nå er singel, men håper å finne den rette.

Interiørdesign og film

For øvrig liker han fortsatt å kneppe opp skjorta ned til navlen, og blotte litt av tatoveringen han har på brystet.

Helt siden før han selv fikk det store gjennombruddet som artist, har Kravitz vært en trendsetter i klesveien. Blant annet har han samarbeidet med Hollywood-kostymedesigner Arianne Philips.

Han har dessuten etablert sin egen business innen interiørdesign, med alt fra dørhåndtak, møbler og tapeter til en spesiell Rolex-utgave. Katniss-stylisten Cinna i de to første «The Hunger Games»-filmene er blant filmrollene han har ikledd seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer