Aksel Hennie:

Åpner opp om tida etter ulykken

I slutten av oktober pådro Aksel Hennie seg en skade under filminnspilling. Nå åpner han opp om hvordan tida etter ulykken har vært.

SKADE: Aksel Hennie fikk varige mén etter filminnspillingen av «Immortal», en actionfilm lagt til andre verdenskrig i Finland. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober delte Aksel Hennie et blodig innlegg på Instagram med et stygt sår i hodet. I en av videoene i innlegget vises han mens han får bandasje rundt hodet.

- Bare enda et eksempel på det åpenbare faktum at livet er fylt med risiko. Vi kan prøve å skylde på oss selv eller andre, lage regler og hva enn annet for å prøve å regulere konsekvensene av våre handlinger. Men ulykker vil fortsette å skje så lenge mennesker er involvert, skrev Hennie på Instagram.

SKADE: Aksel Hennie delte dette bildet på Instagram etter han pådro seg skaden under filminnspilling. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto: Skjermdump Instagram.
SKADE: Aksel Hennie delte dette bildet på Instagram etter han pådro seg skaden under filminnspilling. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

- Må gå all in

Dagbladet møtte i forrige uke Hennie på den røde løperen i forbindelse med premieren av «Førstegangstjenesten» på NRK. Der viste han fram at han fortsatt har synlige spor etter skaden.

Han åpnet seg også om hvordan tida etter skaden har vært.

- Det går veldig fint. Man er nødt til å gå all in. Og noen ganger når man går all in, så går det gærent. Da må man bare sy litt, så kan man fortsette, sa Hennie.

Dagbladet har fått tillatelse til å bruke bildet av Hennie. Men han ønsket ikke å kommentere saken ytterligere da vi snakket med ham i dag, onsdag. Han henviser til produksjonen av filmen.

- Kom umiddelbart tilbake

Direktør for distribusjon i Nordisk Film, Katarina Nyman sier til Dagbladet at ulykken skjedde under innspilling av actionfilmen «Immortal» i Finland.

- Aksel slo hodet sitt på settet under en kampscene. Han dro til legen, sydde tre sting i hodet, og kom umiddelbart tilbake til filmingen. Aksel hadde sin egen stuntmann som gjorde de krevende kampscenene. Noen av scenene ville Aksel gjøre selv, sier direktør for distribusjon i Nordisk Film, Katarina Nyman, til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer