Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Åpner posten igjen?

Det ligger an til ferske runder med «Åpen post», når suksessparet Harald Eia og Bård Tufte Johansen kommer med nytt humorprogram på NRK etter jul.

- «Åpen post» er den heteste programkandidaten så langt, men vi har høsten på oss til å utvikle nye konsepter, sier prosjektleder Lars Hognestad i NRK.

- Vi har testet ut mye rart og prøvd forskjellige tv-sjangrer. Vi har forsøkt å lage «Da Capo!» med Bård og Harald, «Ut i naturen» med Bård og Harald og en dokumentar om menneskesmugling med Bård og Harald. Dette er vanskelige saker, og vi har ennå ikke helt fått det til å fungere, sier Hognestad.

Han garanterer likevel at det nye programmet vil være på skjermen i løpet av 2001, sannsynligvis allerede på nyåret.

- Dette er Norges morsomste personer, og naturligvis svært profesjonelle. Vi kommer i mål i løpet av kort tid, sier han.

Harald Eia og Bård Tufte Johansen har vært Norges mer eller mindre kronede humorkonger etter suksessen med programmene «Lille lørdag» og «Åpen post».

Mest oppsikt vakte Eias seksualopplysningsstunt i fjor, der han viste et heller skrukkete hudområde der nedentil. Ståhei ble det også da musikeren Kenneth Sivertsen dro til Bård Tufte Johansen i et tidligere program.

Det siste året har Eia vært aktiv som manusforfatter for NRK og som skuespiller i spillefilmen «Detektor». Tufte Johansen har laget fiskeprogrammer med makker Lars Lenth.

Da «Åpen post» ble avsluttet etter over 50 programmer i mars i fjor, uttalte Harald og Bård: «Aldri mer 'Åpen post'.» Nå tyder mye på at det kan gå mot et dementi.

ANGRER? Aldri mer «Åpen Post», sa Harald Eia og Bård Tufte Johansen sist. Men hva skjer nå, da?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media