Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Apogee kunngjør Duke Nukem Trilogy

Spillhelten som er tøffere enn toget og barskere enn Rambo tar turen til DS og PSP.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den gamle shareware-utgiveren Apogee har tenkt å reetablere seg som utgiver, etter lang tids dvale. Nå har de kunngjort «Duke Nukem Trilogy» for DS og PSP.

Duke Nukem Trilogy følger nittitallshelten Duke Nukem i tre nye episoder. Disse heter «Critical Mass», «Chain Reaction» og «Proving Ground». Episodene blir gitt ut én etter én, og den første dukker opp sommeren 2009.

Apogee skryter av at handlingen foregår i ni ulike deler av verden, og at vi kan se frem til 36 actionfylte brett. Spillene skal benytte seg av 3D-grafikk og massevis av effekter.

Totalt loves vi fem ulike spilltyper, samt en flerspiller for de som foretrekker å spille med andre mennesker. Begge versjonene har samme historie, men spillene blir skreddersydd plattformene de kommer på.

Apogee forteller også at de har flere prosjekter på gang, med ulike spillutviklere. I tillegg vil de gjenoppvekke flere av sine gamle franchiser.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!