Appetittvekkende

Spenning og god mat fra en italiensk restaurant i New York.

Blir du ikke sulten av å se «Dinner Rush», er det noe galt med matlysten din. For i denne filmen blir spenningen og dramatikken til på en trendy italiensk restaurant i New York.

Vi er på Gigino (i virkeligheten et spisested eid av regissør Bob Giraldi ), hvor ungdommens nye menyer forårsaker hoderisting av den aldrende eieren Louis Cropa ( Danny Aiello ). Hans kjøkkensjefsønn Udo ( Edoardo Ballerini ) vil ikke ha pappas gammeldagse favorittmat på menyen, han går nouvelle veier som faller i smak hos restaurantkritikerne.

Kokken Duncan ( Kirk Acevedo ) lager derimot det Louis liker. Derfor godtar Louis at Duncan sliter med en altfor stor spillegjeld hos to tvilsomme italienske kreditorer ( Alex Corrado og Mike McGlone) . De svartkledde herrene mener alvor, og forlanger å bli partnere med Louis - de har allerede tatt livet av hans restaurantpartner.

Det er altså et snev av mafia over «Dinner Rush», men først og fremst er filmen et dokumentaraktig dypdykk inn i en travel og kaotisk kveld på en overbooket restaurant. Alt synes å balansere på randen av katastrofe, men Udo og hovmester Nicole ( Vivian Wu ) holder hodene kalde og takler krise etter krise med ro. Slutten vil kanskje ta matlysten fra noen, men den er logisk og ikke uventet i en setting som dette.

VELSMAKENDE: Louis Cropa (Danny Aiello) og hans kjøkkensjefsønn Udo (Edoardo Ballerini) i «Dinner Rush».