- MISTET PROTOTYPE: Det skal ha vært på denne baren i San Fransisco en Iphone 5-prototyp ble funnet. Foto: Google Streetview
- MISTET PROTOTYPE: Det skal ha vært på denne baren i San Fransisco en Iphone 5-prototyp ble funnet. Foto: Google StreetviewVis mer

- Apple-ansatt mistet ny Iphone-prototyp på bar

Husker du da Iphone 4-prototyp ble mistet på en bar i fjor? Nå kan det ha skjedd igjen, ifølge anerkjent IT-avis.

(Dagbladet): 19. april i fjor kunne IT-nettavisen Gizmodo melde at de hadde funnet en iPhone 4 liggende i en bar i Redwood City i USA - før den var lansert.

Nå har det tilsynelatende skjedd igjen, ifølge CNET News.

1 telefon + alkohol = 0 telefon En Apple-ansatt skal ha mistet prototypen av Iphone 5 på tequila-baren Cava 22 i San Fransisco i juli i år.

Men hvordan telefonen ser ut, hvordan operativsystem den kjører og andre detaljer om telefonen er foreløpig ukjent.

Apple skal ha varslet politiet om at de hadde mistet en helt uerstattelig telefon som de gjerne ville ha igjen. Selskapet skal deretter ha sporet telefonen elektronisk til en toetasjers bolig i San Francisco.

En mann i 20-årene skal ha blitt påtruffet av politiet, som gjennomsøkte boligen uten hell. Mannen skal ha hevdet at han ikke hadde noe med en mistet telefon å gjøre, men erkjente at han hadde vært på Cava 22.

- Må lage mindre sterke drinker I et intervju med CNET forteller bareier Jose Valle at en mann skal ha ringt gjentatte ganger om en stjålet iPhone for en tid tilbake.

- Jeg tror jeg må lage drinkene litt mindre sterke, sier Valle.

The Guardian skriver at sikkerheten har blitt betydelig skjerpet etter fjorårets tabbe, og desto flauere er det nok for selskapet om telefonen som ble mistet faktisk var en Iphone 5.

Ryktene sier at telefonen vil komme på markedet i oktober eller november.