Apple presset Samsung ut på sidelinjen - igjen

Ble tvunget til å fjerne nettbrett fra teknomesse.

FJERNET: Samsung ble etter påtrykk fra Apple nødt til å fjerne sin Galaxy Tab 7.7 fra teknologimessen IFA i Berlin. Foto: REUTERS/Thomas Peter/Scanpix
FJERNET: Samsung ble etter påtrykk fra Apple nødt til å fjerne sin Galaxy Tab 7.7 fra teknologimessen IFA i Berlin. Foto: REUTERS/Thomas Peter/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Apple er om dagen på krigsstien mot Samsung, og har en rekke ganger gått rettens vei for å stoppe salget av flere av Samsungs produkter - blant annet nettbrettet Galaxy Tab 10.1 og topptelefonen Galaxy S II.

Nå er turen kommet til det kommende nettbrettet Galaxy Tab 7.7, som debuterte på teknomessen IFA i Berlin på fredag.

Det vesle nettbrettet dominerte Samsungs messestand åpningsdagen, men dagen etter var alle spor etter nettbrettet fjernet. Samtidig var også produktet borte fra selskapets hjemmesider, ifølge Foss Patents.

Ny rettsavgjørelse Fjerningen av produktet skyldes ifølge Bloomberg en ny rettsavgjørelse på fredag, noen uker etter det tyske salgsforbudet som fortsatt gjelder for Galaxy Tab 10.1.

Opprinnelig bestemte en tysk rett at Galaxy Tab 10.1 ikke kunne selges i hele EU, men det viste seg senere at retten ikke hadde mulighet til å begrense salget utenfor Tysklands grenser.

På IFA-messens første dag var Galaxy Tab 7.7 tydelig merket med at produktet ikke kunne selges i Tyskland, men ifølge Chip.de skal Apple på fredag ha levert et brev på Samsungs stand der de mest sannsynlig krevde produktet fjernet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer