Aqua-Lene gleder seg

For første gang siden gjennombruddet står Aqua på en scene i Norge. Et fullsatt Oslo Spektrum tar i mot popheltene i kveld. Og Lene Nystrøm gleder seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har gjemt det beste til slutt. I kveld vil alt gis på sceen i Oslo Spektrum, forsikrer Aquas manager John Aagaard overfor Dagbladet.

Blandet kritikk

De to konsertene i Stockholm og Göteborg - de første som ble holdt innendørs på denne turneen - har fått blandet mottakelse i svensk presse. Expressen er mest fornøyd, og roser spesielt vår egen sangstjerne: «På ett år er hun blitt en fullkommen verdensstjerne... Hun sjarmerer og ler, beveger seg sensuelt og synger mer imponerende enn på plata.»

Aqua er fornøyd med sommerens mini-turné, selv om det har vært enkelte lydproblemer under showene.

Etter kveldens konsert er det bare et show i Tivoli i København som gjenstår før bandet trekker seg tilbake og forbereder oppfølgeren til sukessen Aquarium. Mye av materialet er for lengst skrevet, men ingen av låtene er ferdig innspilt.

- Uansett blir det en pop-skive i samme gate som Aquarium, sier den musikalske motoren i Aqua, Søren Rasted, som regner med at den nye plata er klar mot slutten av neste sommer. Da legger bandet også ut på en verdensturné.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer