Aqua-Lene gleder seg

For første gang siden gjennombruddet står Aqua på en scene i Norge. Et fullsatt Oslo Spektrum tar i mot popheltene i kveld. Og Lene Nystrøm gleder seg.

- Vi har gjemt det beste til slutt. I kveld vil alt gis på sceen i Oslo Spektrum, forsikrer Aquas manager John Aagaard overfor Dagbladet.

Blandet kritikk

De to konsertene i Stockholm og Göteborg - de første som ble holdt innendørs på denne turneen - har fått blandet mottakelse i svensk presse. Expressen er mest fornøyd, og roser spesielt vår egen sangstjerne: «På ett år er hun blitt en fullkommen verdensstjerne... Hun sjarmerer og ler, beveger seg sensuelt og synger mer imponerende enn på plata.»

Aqua er fornøyd med sommerens mini-turné, selv om det har vært enkelte lydproblemer under showene.

Etter kveldens konsert er det bare et show i Tivoli i København som gjenstår før bandet trekker seg tilbake og forbereder oppfølgeren til sukessen Aquarium.
Mye av materialet er for lengst skrevet, men ingen av låtene er ferdig innspilt.

- Uansett blir det en pop-skive i samme gate som Aquarium, sier den musikalske motoren i Aqua, Søren Rasted, som regner med at den nye plata er klar mot slutten av neste sommer. Da legger bandet også ut på en verdensturné.

Svart Ferrari

18 millioner plater har de solgt siden de slo igjennom for drøyt ett år siden, singler inkludert. Det har det også blitt penger av - og hvis du ser en svart Ferrari parkert rett utenfor Oslo Plaza i dag, er det ikke usannsynlig at det er danskens lille framkomstmiddel.

- Men vi vil ikke prate penger, vi vil prate musikk, understreket Rene Diff på en pressekonferanse i Göteborg torsdag.