Aqua-Lene kommer

Aquas Lene Nystrøm og René Diff kommer til hitAwards neste lørdag. De to skal dele ut en av prisene i showet.

I går kom bekreftelesen på at de to kjente pop-artistene stiller i Oslo Spektrum under den TV2-overførte prisutdelingen. De to avbryter et opphold i San Francisco - og arbeid med sin nye plate - for å komme til hitAwards.

På hjemmebane

- Både Lene og René har veldig lyst til å være med på et slikt arrangemen på hjemmebane, sier artistansvarlig Jon Eirik Jakobsen og produsent for showet Trond Kvernstrøm til Dagbladet.

De to er svært glade for den positive tilbakemeldingen fra Aqua-kjendisene, men har enda ikke bestemt seg for hvilken av de gjeve prisene de to skal dele ut.

- Er det aktuelt at de to skal framføre noe?

- Nei, de jobber med sitt nye album og har ikke noe klart for scenen foreløpig, sier Jakobsen, som er stolt over årets massive artistliste.

Foruten Aqua-Lene og -René vil Ronan Keating, Lene Marlin, Suede, Mel C, Roxette, Westlife, Van Eijk, Baba Nation, Multicyde, Estima, Infinity, Soda og Toybox være til stede.

Høye forventninger

Det er fortsatt billetter igjen til det stjernespekkede showet som vil bli direktesendt fra Oslo Spektrum lørdag 11. september med Daniel Franck, Erik Røe og Gunilla Holm som programledere.

Det er blant annet knyttet store forventninger til et spesialnummer med Lene Marlin. Ronan Keating, frontfiguren fra Boyzone som nå går solo, vil synge slageren fra «Nothing Hill», «When You Say Nothing At All». Kanskje han også vil gjøre noe sammen med bandet Westlife, som han er manager for? Uansett vil det nye britiske guttebandet synge «If I Let You Go», som denne uka topper hit40-lista. Suede vil synge «She's In Fashion», mens Mel C vil synge to sanger, deriblant singel-hiten «Going Down», som nå faktisk er ulovlig på MTV.

KOMMER: Aqua, Lene Marlin, Ronan Keating og Mel C skal til hitAwards. Det er klart for et stjernespekket lag når musikkprisen deles ut for andre gang.