Aqua-Lene på scenen igjen

Rett før klokka 21 i kveld, gikk Aqua-Lene på scenen i Skellefteå i Sverige. Og det låt bra! Kollapsen i Tønsberg i går blir forklart både med en heller uheldig blanding av whisky og allergimedisin, samt med nerver og stort forventningspress.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere av tilskuerne ringte Dagbladet etter konserten i Lenes hjemby Tønsberg i går kveld. de var sjokkerte over hva de så.

Lene var i sin egen verden, ravet rundt på scenen mot slutten av konserten og måtte til slutt geleides ut av Renh Dif.

Flere av de som tok kontakt med Dagbladet, hevdet at Lene så direkte rusa ut.

Både Lenes foreldre og svigerforeldre var vitner til episoden.

De satt på første benk.

Aquas plateselskap Universal forklarer kollapsen med en allergisprøyte Lene fikk på onsdag. Hun skal i tilleg ha vært svært nervøs før gårsdagens konsert. I tillegg skal Lene ha inntatt whisky under konserten.

I en annen pressemelding som ble offentliggjort i går, legges skylden for episoden på en blanding av nerver, forventningspress og hardt øvingsprogram den siste tiden.

På'n igjen

I kveld skal Lene være på beina igjen. Aqua holder konsert i Skellefteå. Arrangørene bekrefter overfor tv2.no at Lene har gitt beskjed om at konserten vil bli holdt som planlagt.

Leger TV2.no har vært i kontakt med bekrefter at en såkalt allergivaksine kan føre til en uheldig reaksjon i sammenheng med stress, og hvis man får for mye av vaksinen. Det er imidlertid vanskelig å kommentere dette på generelt grunnlag, uten å ha sett pasientens reaksjon, og uten å vite om det er en såkalt vaksine hun har fått, og ikke en vanlig allergisprøyte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer