Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aqua på Bogstad

BOGSTAD (Dagbladet.no): Rene Dif fra Aqua var spent tilskuer da noen av verdens beste golfere møttes på Bogstad i ettermiddag. - Dette var sjov, sa Rene til Dagbladet.

Dagbladet.no møtte en strålende opplagt Rene Dif på VIP-tribunen på Bogstad Golfbane. Sammen med gode venner overvar han årets store golfturnering i Norge. Men Aqua-stjernen hadde også tid til å spille en runde på morgenkvisten.

- Jeg og en kamerat var ute og spilte tidlig i dag. Vi var oppe klokka fem og gikk ut klokka sju. Det var tidlig, men det gikk bra vi endte på fjerde plass, sa en storfornøyd Rene Dif.

- Det er første gang jeg er tilskuer på en turnering som dette og ser de proffe i aksjon. Jeg heiet selvfølgelig på danske Thomas Björn, men også på han norske Per.....hva var det nå han het igjen?

Dif stortrives ikke bare på scenen med Lene Nystrøm og de andre bandmedlemmene i Aqua. Også på golfbanen har Dif det «sjov».(

- Det er gøy, men det blir ikke så mye tid til å spille. Men jeg benytter sjansen når jeg kan. I Danmark er det mange fine baner, men jeg spiller mest i England.

Spiller alle medlemmene i Aqua golf?

- Nei det er bare jeg. Jeg er Aqua-mester i golf. DET må du skrive.

Hva er handicapet ditt?

- Det kan vi ta en annen gang, sier Rene før kameraten blir litt for ivrig og avslører at Aqua-stjernen ennå har litt igjen til han er under 20 i handicap.

Aqua-Rene er bare på en snarvisitt i Norge. Ellers i sommer har han tilbragt mye tid i Frankrike.

- Nå har jeg ferie. Jeg reiser avgårde igjen i morgen tidlig.

Hva med Lene, hvor er hun?

- Det vet jeg ikke. Hun har vel også ferie.

Når samles Aqua igjen?

- Det vet jeg ikke. Uansett skal vi møtes i bryllupet til Claus. (Aqua-kollega)

Når er bryllupet?

- Det sier jeg ikke. Men det blir skjov. Mere skjov enn utdrikningslaget. Har du forresten sett bildene derfra? Se & Hør fulgte med hele veien. Tok bilder fra busker og alle mulige steder. De hadde det nok gøy, sier Rene.

Hvordan er du fornøyd med salget av den nye plata?

- Vi er veldig fornøyd. Nå gleder vi oss til den nye singelen kommer.

GOLFER: Rene Dif er ikke bare pop-stjerne. I dag så han golfens superstjerner i aksjon på Bogstad.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media