Aqua tilbake med punk og prakt

Aqua har lagt konfliktene bak seg og er tilbake i rampelyset. - Vi holdt på å ta knekken på hverandre, sier Lene Nystrøm, som også har funnet kjærligheten igjenetter å ha blitt koblet sammen med halve musikkbransjen.

- Jeg er veldig gira og hungrer etter omtale, gliser Lene og flekker det som fortsatt må være Norges hviteste tenner. Singelen «Cartoon Heroes» er allerede blitt en radiohit, godt hjulpet av en video i 25-millionersklassen. I slutten av februar kommer albumet «Aquarius» i handelen. Det viser en mer melodiøs side av Aqua, med både strykere og kor.

Punk

Etter det hun selv betrakter som et rolig år, bare avbrutt av enkelte romanseskriverier, er 26-åringen fra Ramnes på plass i rollen som rampete popdronning igjen.

- Punkestilen er tilbake, sier hun og kaster et blikk nedover en spraglete singlet og en olabukse som viser bar hud og blanke nagler.

Ja, og så halskjedet, da: direkte fra London med lange pigger. Mellom hvert intervju kommer make-up-artisten ut fra sitt gjemmested lengst bak i suiten på Grand og gjenoppfrisker sminken. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Lene besøker gamlelandet - som hun «savner veldig, det er helt sant».

Ny kjæreste

- Det har vært masse rykter og sladder og bilder, sier Lene. Hun har prøvd å holde en lav profil. Også på kjærlighetsfronten.

- Du kan i hvert fall stryke halvparten av dem jeg er blitt koblet sammen med. Thomas Giertsen var kjempemorsom, men vi spiste bare middag sammen - det var ikke noe mer enn det. Ulf Ekberg er en kjempegod venn av alle oss i bandet. Vi var på båttur sammen, men aldri kjærester. Mark Owen kom bare bort til bordet vårt da vi var ute på byen, det var alt. Bryan McFadden i Westlife og jeg var ute et par ganger, det stemmer.

Men Lene kan bekrefte at hun de siste fem månedene har vært sammen med en gutt. De tilbrakte juleferien sammen på Mauritius.

- En ny popprins?

- Nei, han er ikke i musikkbransjen i det hele tatt. Han jobber innen film.

- Aha, en skuespiller?

- Nei, ikke en skuespiller. Han jobber i et produksjonsselskap.

- Navn og alder?

- He,he, det sier jeg ikke.

Isolerte seg

Lene vil heller fortelle hvor sterk bandfølelsen er blitt. Men overfor Dagbladet innrømmer hun at det ikke alltid har vært så lett å omgås 24 timer i døgnet.

- Vi holdt på å ta knekken på hverandre og seilte hver vår vei. Vi strevde hardt for å finne igjen den gode bandfølelsen og måtte nærmest isolere oss i studio med rødvin og god mat.

NY IMAGE: Lene Nystrøm, som vanlig tidsriktig antrukket.