Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aquas pinlige playback

Aqua hadde muligheten til å kuppe Eurosong-finalen med en helt ny låt. Det kunne blitt et reklamestunt for en gruppe som absolutt trenger det. Istedenfor ble det en pinlig playbackseanse med fem år gamle hits.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lene Nystrøm prøvde seg med «fuck» -meldinger og onanibevegelser med hånda. Men verken pønkstylingen eller tøff i trynet-atityden hjalp i går. For når man er kveldens eneste artister som tyr til playback, har man tapt. Og når man i tillegg gjør det med en medley bestående av hits som var populære midt på 90-tallet, da har man rett og slett misbrukt en gyllen sjanse.

Medleyen var i tillegg satt sammen og arrangert på en særdeles ustilig måte. Var dette Aqua eller et Aqua-coverband? Spiller ingen rolle, det meste var jo på tape likevel.

Europas 75 millioner tv-seere fikk «Around The World», «Barbie Girl», «Turn Back Time», «Roses Are Red», «Candyman», «Dr. Jones» og «Cartoon Heroes». Men om Aqua ønsket å minne verden på hvor bra låter de har, så fikk hitparaden motsatt effekt: Pauseunderholderne framsto både som gårsdagens helter og som entertainere helt på det jevne Eurosong-nivå. Bortsett fra at GP-artistene synger selv da.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!