Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Årabrot trenger ikke mer enn to akkorder

Haugesund-gjengen vipper deg ut av hverdagen med sine støycollager.

||| EP: Haugesund-gjengen Årabrot har allerede hatt en lang og tro tjeneste innenfor det alternative sjiktet av norsk rock og metal. Det har likevel ikke ført til altfor mye oppmerksomhet utover den relativt spinkle menigheten.

Trenden ser heldigvis ut til å snu seg, og med EP-en «I Rove» understreker bandet at det er mer enn fortjent.

I likhet med sludgehøvdinger som Earth og Swans, viser Årabrot at det utmerket vel er mulig å lage engasjerende og — på en sprø måte — inkluderende musikk av to støyende akkorder.

«I Rove» (ep)

Årabrot

5 1 6
Plateselskap:

Fysisk Format/Musikkoperatørene

Se alle anmeldelser

Tittelsporet er nemlig en kvernende mastodont av en låt, som drives fram av et insisterende bassmotiv, hvor støycollager er det spenningsskapende elementet.

Dette, i kombinasjon de sparsommelige, men velfungerende vokallinjene, gir «I Rove» et besnærende og meditativt preg, som vipper deg godt ut av hverdagen de drøye 20 minuttene seansen varer.

Årabrot trenger ikke mer enn to akkorder
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling