Arbeiderpartiet vinner fram

Arbeiderpartiet er landets største parti blant unge under 25 år, ifølge en meningsmåling fra Synovate.

«Grunnen til at de stemmer sosialistisk i ung alder er at de bare tenker på tingene de får gratis. Jeg stemte også Arbeiderpartiet første gang (ved kommunevalget) men det var før jeg skjønte sammenhengen og at det gikk ut over andre ting. Det hjalp å utdanne seg til økonom.

Økognomen

«Det er ikke uvitenhet det går på. Vi har bare ikke blitt så egoistiske som mange av dere som absolutt skal klage på alt. Vi greier faktisk å kikke oss litt rundt om i verden og se at hei, vi har det faktisk ganske bra her i Norge.

Petter«Til dere som stemmer på partier som Høyre og ikke minst Frp og påstår at disse partiene ikke er imot velferdsstaten har jeg et lite spørsmål: Hvis Staten ikke skal ha inntekter gjennom skatter og avgifter, hvordan i alle dager har dere tenkt å finansiere skoler, barnehager og helsetilbud?

Stinemor«Når de unge skal ut i jobb vil de se at halve lønna forsvinner i skatt. Arbeiderpartiet er fint hvis du bare vil ta imot og ikke skape noe, men det kreves faktisk noen kapitalister først for å skape arbeidsplasser.

Pilotus«Når slike artikler ikke inneholder annet enn at «De unge stemmer Ap» må man begynne å lure på hva avisen ønsker å berette om. Sannsynligvis er nummer to av de unges favoritter tett opp til Ap.

Katrine