Arbeidsnarkoman tøffing

Samuel L. Jackson har vært hekta på crack. Nå er han arbeidsnarkoman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Samuel Jackson

Samuel L. Jackson møter oss på Dorchester Hotel. Hotellrommet er gedigent, og litt mørkt. Likevel stiller Samuel L. Jackson i solbriller, og selvsagt hadde vi nær sagt - med svart beretlue på hodet.

Han elsker å spille tøffe roller i actionfilmer. Vi har sett ham i «Die Hard» med Bruce Willis, i rollen som hardkokt leiemorder i «Pulp Fiction» og som narkolanger i «Jackie Brown». Blant annet. Nå er han aktuell i rollen som klok politimann i thrilleren «Forhandleren».

Den snart 50 år gamle actionhelten er vokst opp i Harlem. Men valgte først teaterscenen som sin arena.

ROLLEFIGURENE VAR MANGE på forskjellige scener, og Samuel L. Jackson høstet rosende anmeldelser omtrent hver eneste gang. Etter at Hollywood oppdaget ham vokste hans popularitet raskt. Nå tilhører Samuel L. Jackson den absolutte elite blant filmstjernene.

Etter hver filmsuksess må Samuel L. Jackson svare på spørsmål etter spørsmål om han har sin sceneerfaring å takke for suksessen på lerretet. Det er ikke få ganger han har svart at det faktisk er han som har skapt suksessene på scenen, og at det er han som har skapt suksessene på filmsettene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer