Are Kalvø etter konas død: - Jeg lengta etter det normale

I sin nye forestilling tar Are Kalvø (44) opp alvorlige tema. Han snakker også om sin egen kones død.

HUMOR I ALVORET: Etter at Are Kalvøs kone døde i fjor sommer, lagde han en forestilling om hva nordmenn bruker tid på. Han mener man bør bruke mer tid på å ikke gjøre noenting. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
HUMOR I ALVORET: Etter at Are Kalvøs kone døde i fjor sommer, lagde han en forestilling om hva nordmenn bruker tid på. Han mener man bør bruke mer tid på å ikke gjøre noenting. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På scenen på Det Norske Teateret, framfor en fullsatt sal, står Are Kalvø (44) og snakker om hvordan han hadde det etter at kona hans, Ellen Bjørklund Kalvø, gikk bort i fjor sommer, bare 47 år gammel.

- Noe av det jeg lengta mest etter i den første tida etter at kona mi døde, var det normale. En ting som var helt unormalt da, var at folk ikke lo når det var helt naturlig å le - da familien møtte begravelsesbyrået, og begravelsesagenten ikke fikk fyr på et telys, sier han.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer