Are og Odin er utsolgt

Are og Odins Amnesty-singel er utsolgt.

Les mer her De populære radiogutta Are og Odin har spilt inn en singel til inntekt for Amnesty. Singelen ble først solgt gjennom NRK, men i går stoppet statskanalen salget fordi de mente det var ulovlig.

Dagbladet.no har lenge hatt et samarbeid med Amnesty, og derfor bestemte vi oss i dag for å hjelpe til med salget av singelen via Dagbladet.no.

- På vegne av Are og Odin må jeg si at dette var en uventet og positiv utvikling. Dette handler om få inn penger til Amnesty mer en Are og Odin. Vi kan snakke som singelen. Vi kan spille den. Nå hjelper dere også til med salget, sier Klaus «Odin» Joacim Sonstad til Dagbladet.no.

Det har vært stor interesse rundt Are og Odins innsats for menneskerettighetsorganisasjonen. NRK har allerede solgt 700 singler.

- Vi er overrasket over den vanvittige reaksjonen. Men det er tydelig at dette er et populært tiltak. Her får ikke folk skrapelodd eller vanlige kalendere, men noe de har lyst. Samtidig så gir de penger til Amnesty,

<> Kringkastningsloven <> NRK er underlagt Kringkastningsloven som forbyr kanalen å selge egne produkter. Nylig har programleder for Autofil, Jan Erik Larssen, vært innklaget til Kringkastningsrådet for brudd på nettopp denne bestemmelsen. Juristene i statskanalen er derfor ekstra oppmerksom på ikke å trå over streken. Dagbladet.no er derimot ikke underlagt kringkastningsloven. Våre redaktører har derfor bestemt seg for å støtte initiativet fra NRK og Amnesty Norge.

sier Odin.

- Vi i Amnesty er utrolig glade for det engasjementet Are og Odin har vist til støtte for arbeidet for menneskerettigheter. De har gjort dette helt på egenhånd. Noe av pengene som salget gir oss vil for eksempel gå til en verdensomspennende kampanje angående Vold mot kvinner, sier markedssjef Lasse Imrik i Amnesty til Dagbladet.no.

Har du lyst til å støtte Amnesty har du nå sjansen. Her er dealen:

Du bestiller singelen via skjemaet under. Amnesty Norge sender deg CD-platen i posten sammen med regningen. Det koster hundre kroner per CD. Hele beløpet går uavkortet til Amnesty. Platene blir sendt så fort som mulig. (Du trenger ikke å sende inn flere ganger. Du går tilbake til toppen av denne siden når du har sendt inn).

Dessverre. Singelen er utsolgt.

PS: Du får regningen på 100 kroner i posten når du bestiller.

<B>ARE OG ODINS INNSATS:</B> Petres Are og Odin har laget singel til inntekt for Amnesty. Du kan kjøpe den her hos Dagbladet.no.