Are og Odin er utsolgt

Dagbladet.nos lesere bestilte nesten 800 singler på under et døgn.

- Helt fantastisk. Dette er rørende og utrolig og vi har en vill miks av følelser. Jeg gleder meg hemningsløst over at Amnesty får god støtte. Samtidig så prøver jeg å tillate meg å tenke på at det er vi som laget singelen. Vi styrer jo med dette radioshowet hver dag. Og det er godt å vite at folk liker det du har lagt sjela di i, sier Klaus «Odin» Joacim Sonstad til Dagbladet.no.

Salget stoppet

Are og Odin har laget en singel til inntekt for menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty. Først ble den solgt gjennom NRK, men så viste det seg at kringkastingsloven ikke tillater denne typen salg. Dermed ble salget stoppet.

Dagbladet har lenge hatt et samarbeid med Amnesty, og derfor besluttet Dagbladet.no og hjelpe til med salget av Are og Odins Amnesty-singel.

Og dere lesere svarte umiddelbart med å bestille nesten 800 singler siden klokka 15.30 torsdag ettermiddag.

- Fantastisk

- Amnesty synes dette er fantastisk. Vi vurderer selvfølgelig et ekstra opptrykk av singler for videre salg fram mot jul. Men dette avhenger litt av Are, Odin og Stargate. Det frister å satse videre når velviljen og interessen er så stor blant folk, sier Lasse Imrik, markedssjef i Amnesty, til Dagbladet.no.

<B>POPULÆRT:</B> Are og Odins Amnesty-singel er tydelig et populært tiltak. Nesten 800 singler ble bestilt gjennom Dagbladet.no det siste døgnet.
TAKKER:</B> Amnesty takker Are og Odin for initiativet til en singel.