Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Are og Odin svarte dere

Are og Odin har det bra på Quarten. - Vi bur på hotæll i lag med kendisan, han Coldplay og dæm, svarte Odin i dagens nettmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Radiopraterne Are Sende Osen og Odin Jensenius, halvøkologisk sauebonde er på jobb på Quartfestivalen denne uka. Hver dag sender de to artigkarene programmet sitt fra en scene i Gravana utenfor Odderøya.

"Are og Odin - syng med oss show" heter ukas show, og det skal være preget av pur glede, sang, latter og spisse tanker om verden rundt seg.

- Vi er en konstrast til alt det andre som er her, sier Odin Jensenius. Han skjønner for eksempel ikke hva gutta i Karate ler av alltid.

- Det dær med den grisen som blei ein båt, nei, det skjønne æ itjnå tå, sier Odin til Dagbladet.no.

Are og Odin er umåtelig populære. Hver dag strømmer folk til for å høre Onanera-sangen, andre greatest hits og nytt materiale, mens sauene som vanlig er igjen hjemme i Nord-Trøndelag. Er du ikke på Sørlandet kan du høre dem på Petre eller se dem på NRK2.

Mange trakk et lettelsens sukk da det ble klart at Are og Odin fortsetter på radio framover, mens både Karate og Holger Nilsen nedlegges.

Er du bekymret for om Are og Odin skal lide samme skjebne? Vil du vite hva som er yndlingsdyret til Are eller hva det morsomste Odin synes Are noen gang har gjort? Se om du har fått svar på dine spørsmål!

ARE OG ODIN I DAGBLADET:</B> Fra vår stand i Gravane i Kristiansand svarer Are og Odin på lesernes spørsmål.