Are og Odin utsolgt - igjen

Andreopplaget av Are og Odins Amnesty-singel er utsolgt.

Sist torsdag trykket menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty opp 1000 nye eksemplarer av Are og Odins singel til inntekt for Amnesty.

Låta «Fred på jorda» er A-listet på Petre og over helga har Dagbladet.nos lesere kjøpt hele andreopplaget av singelen.

- Vi er overveldet over salget av Are & Odins julesingel til støtte for Amnesty. Tusen takk til alle som har kjøpt CDen, til Are & Odin, og til Dagbladet.no, sier markedssjef Lasse Imrik i Amnesty til Dagbladet.no.

800 eksemplarer forsvant

Først ble singelen solgt gjennom NRK, men så viste det seg at kringkastingsloven ikke tillater denne typen salg. Dermed ble salget stoppet.

Dagbladet har lenge hatt et samarbeid med Amnesty, og derfor besluttet Dagbladet.no og hjelpe til med salget av Are og Odins Amnesty-singel.

Og dere lesere svarte umiddelbart med å bestille nesten 800 singler på under et døgn.

- Helt fantastisk. Dette er rørende og utrolig og vi har en vill miks av følelser. Jeg gleder meg hemningsløst over at Amnesty får god støtte. Samtidig så prøver jeg å tillate meg å tenke på at det er vi som laget singelen. Vi styrer jo med dette radioshowet hver dag. Og det er godt å vite at folk liker det du har lagt sjela di i, sa Sonstad til Dagbladet.no den gangen.

Dagbladet.nos lesere etterlyste singelen. Amnesty trykket opp 1000 nye singler, men nå er også disse eksemplarene utsolgt.

Amnesty vil svare på alle spørsmål om Are og Odins Amnesty-singel. Har du bestilt et eksemplar eller lurer på noe, ring 22 40 22 00.

<B>TILBAKE:</B> Are og Odins Amnesty-singel er tilsalgs igjen.