- Arenaene rommer halvparten av Skandinavias befolkning

Ricky Gervais kommer til Norge, og slenger med leppa.

TILBAKE TIL NORGE: Humorkongen Ricky Gervais gleder seg til å boltre seg i Oslo spektrum 13. juli. Foto: NBC/ NTB Scanpix
TILBAKE TIL NORGE: Humorkongen Ricky Gervais gleder seg til å boltre seg i Oslo spektrum 13. juli. Foto: NBC/ NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Da Ricky Gervais sist var i Norge, ble begge hans show utsolgt på kort tid.

Nå er det klart at komikeren kommer tilbake 2. desember, og denne gangen synes han ikke Folketeatret er stort nok.

Han flytter derfor til Spektrum, og kommer samtidig med et sleivspark til Skandinavia.

- De siste datoene jeg hadde solgte ut på få minutter, men de nye showene bør gjøre det mulig for alle mine fans å få en billett siden jeg tror kapasitetene på arenaene står for omtrent halvparten av befolkningen i Skandinavia, sier Gervais spøkefullt i følge bookingbyrået Atomic Souls pressemelding.

Gjorde narr av Norge Atomic Soul forteller at Gervais' opptreden på Folketeatret i april var hans første i et ikke-engelskspråklig land.

- Når han nå legger han ut på arenaturne i Europa er det veldig gøy at premieren er lagt til Oslo Spektrum, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Under hans forrige besøk i Norge rakk han både å gjøre narr av Fokus Bank, og møte på skuespilleren Henriette Steensrup:

«Torsdag kveld fra Nydalen»-fjeset traff nemlig briten på Karl Johan - et møte hun følte for å beklage for senere på dagen.

- Sorry about the assault on Karl Johan it's just that i'm your number 1 fan, skrev hun i en Twitter-melding til Gervais.