Årets Aqua-kupp

Ungdomsklubben Benito på Gresvik kan ha gjort årets artistkupp. Fredag 16. oktober opptrer selveste Aqua-Lene på klubbkvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble stor oppstandelse da det ble kjent at ungdomsklubben Benito hadde booket Aqua-Lene til en klubbkveld i midten av oktober.

Kontrakt

Oppspinn, mente ungdommene i bygda og skrukket på nesa. - Neida, sa klubbleder Odd Ragnar Johannessen og slo kontrakten i bordet. Nå løper ungdommen mann av huse for å sikre seg en av de 250 billettene som er lagt ut for salg. Klubbleder Johannessen er ikke akkurat bekymret for salget.

- Mange kommer nok til å bli skuffet. Det er ved slike arrangement vi skulle hatt større lokaler, sier han.

Venninnen

Kontrakten er ordnet av Trond Zaa'treh (17) i Fredrikstad DJ Crew. Han ringte like godt rett hjem til en av verdensstjernens venninner. Etter alt å dømme gjorde han et godt inntrykk. En knapp uke seinere var avtalen i boks. Dersom det ikke dukker opp noe stort, kommer Lene til Gresvik.

- Helt vilt. Dette er nesten for godt til å være sant, sier en lykkelig Zaa'treh. Han understreker at det ikke er snakk om en ordinær konsert.

- Vi booket HC Andersen til selve showet og trengte et godt intervjuobjekt. Planen er at HC skal intervjue Lene om den nye singelen Aqua slipper i oktober. Selvsagt håper vi også at hun vil synge, sier Zaa'treh.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer