Årets Aqua-kupp

Ungdomsklubben Benito på Gresvik kan ha gjort årets artistkupp. Fredag 16. oktober opptrer selveste Aqua-Lene på klubbkvelden.

Det ble stor oppstandelse da det ble kjent at ungdomsklubben Benito hadde booket Aqua-Lene til en klubbkveld i midten av oktober.

Kontrakt

Oppspinn, mente ungdommene i bygda og skrukket på nesa. - Neida, sa klubbleder Odd Ragnar Johannessen og slo kontrakten i bordet. Nå løper ungdommen mann av huse for å sikre seg en av de 250 billettene som er lagt ut for salg. Klubbleder Johannessen er ikke akkurat bekymret for salget.

- Mange kommer nok til å bli skuffet. Det er ved slike arrangement vi skulle hatt større lokaler, sier han.

Venninnen

Kontrakten er ordnet av Trond Zaa'treh (17) i Fredrikstad DJ Crew. Han ringte like godt rett hjem til en av verdensstjernens venninner. Etter alt å dømme gjorde han et godt inntrykk. En knapp uke seinere var avtalen i boks. Dersom det ikke dukker opp noe stort, kommer Lene til Gresvik.

- Helt vilt. Dette er nesten for godt til å være sant, sier en lykkelig Zaa'treh. Han understreker at det ikke er snakk om en ordinær konsert.

- Vi booket HC Andersen til selve showet og trengte et godt intervjuobjekt. Planen er at HC skal intervjue Lene om den nye singelen Aqua slipper i oktober. Selvsagt håper vi også at hun vil synge, sier Zaa'treh.