LEGENDARISK DUO: Radka Toneff og Steve Dobrogosz under en konsert på Club 7 17. mars 1982, to uker etter at «Fairytales» ble spilt inn. Arild Andersen og Michael DePasqua deltok også på konserten. Foto: Terje Mosnes
LEGENDARISK DUO: Radka Toneff og Steve Dobrogosz under en konsert på Club 7 17. mars 1982, to uker etter at «Fairytales» ble spilt inn. Arild Andersen og Michael DePasqua deltok også på konserten. Foto: Terje MosnesVis mer

«Årets julegave for audiofile og alle andre musikkelskere er på plass»

Nå kommer «Fairytales» med optimal lyd.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Adventssesongen kommer med strålende nyheter til alle verdens audiofile. Altså til dem som liker å hengi seg til perfeksjon innen lydgjengivelse. Som har hjemmene sine fylt med avspillingsutstyr bygd for den optimale opplevelsen av musikk, en gjenspeiling av vokale og instrumentale klanger, toner og kombinasjoner gjengitt så nært og originalt som mulig slik de ble framført under innspillingen.

Klarhet, fylde, dybde, velklang. Uten forstyrrelser, skraping, skurr eller den minste lille antydning til sus. Dette betaler disse lydjegerne jeg hadde nær sagt det hvite ut av øret for å få oppleve. Lyd er en kostbar hobby. Men verdt prisen for den hengivne og kresne lytter.

««Ville dette mesterverket noensinne komme helt til sin rett?»»

Blant alle verdens audiofile har ei norsk plate hatt en helt spesiell status. Vi snakker om «Fairytales», ti låter med vokalisten Radka Toneff (1952- 1982) og pianisten Steve Dobrogosz, spilt inn i Grieghallen i Bergen fra 15. til 17 februar 1982. Med Arild Andersen som produsent og to drevne studioteknikere, Tore Skille og Tom Sætre, på plass i byens storstue. Med et splitter nytt opptaksutstyr, omgitt av mystikk og løfter om unike tekniske muligheter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn