Årets julegave til friluftsentusiaster?

Lars Monsens «Nordkalotten 365» topper boklista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lars Monsens «Nordkalotten 365: 8 villmarkshistorier» klatrer hele fem plasser i sin fjerde uke, og topper nå boklista for generell litteratur.

Det er med andre ord ikke usannsynlig at utgivelsen utgjør mange harde pakker under de friluftsinteressertes juletrær i år.

Noel Bothams «Hvor mange testikler hadde Adolf?» byr på informasjon man strengt tatt ikke trenger å vite, men som er rasende festlig å briljere med.

Nordmenn koser seg tydeligvis med denne typen trivia når nettene blir lange og fridagene mange, for oppfølgeren til «Hvor mye veide Elvis da han døde? Den ultimate guiden til unyttig kunnskap» debuterer på niendeplass.

Andre nye titler på lista for generell litteratur er Tom A. Schankes «Norsk idrettsleksikon» og Torstein Tranøys «Vallas fall», men det er ingen andre store forandringer utover at «Julekalenderboka» som lå på førsteplass forrige uke, nå er helt ute.

Listene for skjønnlitteratur og pocket- og billigbøker preges også av årets bestselgere.

Og for å komme tilbake til Hitler-spørsmålet i Bothams tittel, sånn helt til slutt: Svaret er tre. Men fortvil ikke, boka byr på omkring 2000 andre opplysninger av samme kaliber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer