Årets kvalmeste smørbrød

Les om jackass-klippene de ikke våget vise!

21. oktober hadde «jackass the movie» premiere på amerikanske kinoer. De sinnssyke sprellene til Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius og Steve-O gikk rett til topps, og spilte inn 22,7 millioner dollar den første helga. Dermed plasserte jackass-gjengen som foran de to grøsserne «The Ring» og «Ghost Ship».

Preston Lacy og Jason «Wee Man» Acune er i den anledning intervjuet i Entertainment Weekly, der gutta blant annet røper noen av stuntene som aldri kom på skjermen.

Fettsugingssmørbrød

- Jeg skrev en scene der jeg skulle fettsuges, og bruke fettet i en frityrkoker for å lage smørbrød. Så skulle jeg spise smørbrødene, sier Preston.

- Idéen slo an kjempebra hos gjengen, men folka i MTV sa nei, og lurte på hva som var galt med meg. Jeg mente det ikke ville være noe problem. Jeg hadde selvfølgelig spydd som en gris, men det hadde jo ikke vært noe nytt.

Flere andre scener ble også utelatt. Preston og Rick Kosick tok på seg plastdrakter, og fikk en planke bundet mellom seg. Så ble det plassert et seil på dem, og Wee Man skulle bruke dem som katamaran (eller «fat-amaran», som klippet het).

Men Rock Kosick fikk klaustrofobi, så scenen måtte utgå.

Hårklipp

- Noen annet som ble utelatt, var da jeg gikk inn i en frisørsalong, og sa at jeg trengte en klipp. Jeg sa at broren min, som var i militæret, skulle gifte seg. Så jeg fikk militærsveis. Jeg gikk ut av salongen, og der barberte regissør Jeff Tramaine «Fat Fuck» i nakken min, sier Preston.

- Så gikk jeg inn igjen til frisøren og sa: «Hva har du gjort? Du har ødelagt livet mitt!». Frisøren ble helt gal, og ringte politiet. Han tok heller ikke spøken da vi røpet hva dette var, fordi han var midt i skilsmisseforhandlinger med kona si, og fryktet at hun skulle bruke det mot ham.

- Og jeg måtte gå rundt med «Fat Fuck» i nakken i tre uker.

PS! Filmen har norsk premiere 28. februar 2003.

GJENGEN: Preston Lacy (t.v.), Jason «Wee Man» Acuna, Chris Pontius og Steve-O var alle til stede under premieren i Hollywood 21. oktober.
MONSTERVOGN: Handlevogner var en av favorittrekvisittene til gutta i TV-serien. Her er det Dave England (t.v), Ehren McGhehey, Jason «Wee Man» Acuna, Bam Magera, Steve-O, Chris Pontius og Johnny Knoxville som hygger seg med en monsterutgave.