SKREKK OG GRU: Grøsserfilmen «Satan's Slaves» er erklært av filmmagasinet Slashfilm som en av de aller skumleste filmene du kan se i år, og skal visstnok inneha et imponerende antall skremmende øyeblikk. Tør du å se den? Trailer: Another World Entertainment Vis mer Vis mer

«Satan's Slaves»

- Årets mest forferdelige skrekkfilm, du har bare ikke hørt om den ennå

Lover verdensrekord i øyeblikk der du skvetter ut av stolen.

«Den mest forferdelige skrekkfilmen du vil se i 2018. Du har bare ikke hørt om den ennå», skriver filmmagasinet Slashtime. Det til tross for at filmen har konkurranse fra årets andre skrekksuksesser som «A Quiet Place» og «Hereditary».

Denne horrorfilmen er noe helt spesielt, skal vi tro Slashtime, som fortsetter med sin skamløse ros, og lover at du innen få minutter blir truffet med den første av mange paranormale slag av en slik art at du hopper av skrekk:

«Joko Anwars indonesiske monstrositet leker ikke skrekkfilm».

Også distributøren lover verdensrekord i øyeblikk der du skvetter ut av stolen.

Kultklassiker

ORIGINALEN: Grøsserklassikeren «Satan's Slaves» er en indonesisk versjon av «Phantasm» (1979), og var basert på islamske forestillinger om de udøde. Filmen ble en kultklassiker i Asia. Trailer: Rapi Films Vis mer Vis mer

Om noen dager er det norgespremiere på «Satan's Slaves», og skrekkfilmentusiastene fryder seg. Filmen er regissert av Joko Anwar, og er en ny versjon av den indonesiske filmen med samme navn fra 1982.

Du har trolig ikke hørt om den før heller, men den er blitt en kultklassiker innen asiatisk horrorfilm.

På originalspråket er tittelen «Pengabdi Setan», og filmen var ifølge filmdatabasen IMDb en slags indonesisk versjon av «Phantasm» (1979), men basert på islamske forestillinger om de udøde, framfor kristne.

Bestselger

Den nye versjonen som blir å se på kino her i Norge 30. november har allerede gått sin seiersgang i Indonesia, der ble den absolutt bestselgende kinofilmen i landet i fjor, ifølge filmmagasinet Deadline.

Den skal også være Indonesias bestselgende horrorfilm noensinne.

«Satan’s Slaves» handler om Rini og hennes familie, som har havnet i økonomisk uføre. Handlingen er lagt til 1981. Familien bor i et gammelt hus på landet, ikke langt fra en kirkegård. Mens Rinis bestemor sitter i rullestol, blir mora sjuk under mystiske omstendigheter, og dør kort tid etterpå.

Etter hvert begynner merkelige ting å skje – og den lokale imamen mener familien bør søke hjelp i troen.

Men familien er ikke troende, og ender opp hos en djevelkult i stedet.

Så kommer mora tilbake fra de døde, og hun har tenkt å hente Rini og de tre brødrene hennes. Spørsmålet gjenstår: er familien dømt til evig fortapelse, eller vil de klare å redde seg ut av situasjonen?

Glad i skrekkfilm? Hva med å sjekke ut Dagbladet og Blodklubbens kåring av tidenes skumleste skrekkfilm. Les mer om konkurransen og se de nominerte i «Tidenes skrekk», her!