Sjokkerende sexscene i ny Netflix-serie:

- Årets mest sjokkerende sexscene

Netflix' nye miniserie «Brand New Cherry Flavor» byr på noe du ganske sikkert aldri har sett før.

SKREKKDRAMA: En filmskaper drar til Hollywood på begynnelsen av 90-tallet for å produsere filmen sin, men oppdager en helt ny verden av sex, magi, hevn – og kattunger. Beskrivelse fra Netflix. Medvirkende: Rosa Salazar, Eric Lange, Catherine Keener. Skapere: Lenore Zion, Nick Antosca Vis mer
Publisert

Er du en sart sjel, bør du stålsette deg før du setter på episode fire av Netflix' nye psykologiske grøsserserie «Brand New Cherry Flavor».

For omtrent 27 minutter ut i episoden, som har fått navnet «Tadpole Smoothie», kommer det en sexscene som du ganske sikkert aldri har sett maken til.

- Urovekkende

I en artikkel skrevet av det amerikanske nettstedet Insider, blir scenen omtalt som «en av de mest sjokkerende sexscenene i år».

- En av de mest minneverdige og omtalte scenene er den urovekkende sexscenen i episode fire, slår nettstedet fast.

Scenen utspiller seg mellom hovedkarakteren Lisa Nova, spilt av Rosa Salazar, og hennes flørt Roy Hardaway (Jeff Ward).

Det er imidlertid detaljene i scenen som gjør den så urovekkende.

Det er nemlig langt fra «tradisjonell sex» som utspiller seg mellom de to karakterene. Det starter allerede på badet:

Mens Lisa Nova ser seg i speilet, vokser det fram en slags «vagina» på siden av magen hennes. Dette forstår man da hun tar seg til åpningen og opplever tydelig seksuell nytelse av det.

Føder kattunge

Det er også denne «mage-vaginaen» som er hovedfokuset når Nova og Hardaway skal ha sex. Han kjærtegner organet i svært detaljerte nærbilder, som ikke kan forklares nærmere uten at det blir for drøyt.

Som om ikke det skulle vært nok, så føder Lisa en katt fra nevnte «mage-vagina» like før den bisarre seksuelle akten.

ROY HARDAWAY: Skuespilleren Jeff Ward spiller flørten Roy Hardaway. Foto: Netflix
ROY HARDAWAY: Skuespilleren Jeff Ward spiller flørten Roy Hardaway. Foto: Netflix Vis mer

Grøsserserien er en adapsjon av romanen «Brand New Cherry Flavor» (1996) av Todd Grimson. Handlingen er satt til 90-tallet, der filmskaper Lisa Nova drar til Hollywood for å produsere filmen sin - men i stedet møter en helt ny verden av sex, magi, hevn og kattunger (!).

I en anmeldelse publisert av Polygon, blir grøsserserien kalt «noe av det ekleste du kan se i år».

Mens nettstedet Looper skriver at sexscenen er så langt over kanten at «du enten vil skru av eller sitte med øynene naglet til skjermen».

KATTUNGER: Heksa Boro (til venstre), spilt av Catherine Keener, får Lisa til å kaste opp kattunger. I episode fire går det imidlertid enda lenger. Foto: Sergei Bachlakov/Netlix
KATTUNGER: Heksa Boro (til venstre), spilt av Catherine Keener, får Lisa til å kaste opp kattunger. I episode fire går det imidlertid enda lenger. Foto: Sergei Bachlakov/Netlix Vis mer

Da regissør Matt Sobel først så manuset for den fjerde episoden av serien, tenkte han én ting: «Hvordan skal vi greie dette?»

Han forteller til Insider at han gikk til de to andre serieskaperne, Nick Antosca og Lenore Zion, og fortalte at han ikke ante hvordan han skulle løse dette teknisk.

- Som et blomkåløre

Det viste seg at Antosca allerede hadde en plan om hvordan Lisa Novas særdeles spesielle kroppsåpning skulle se ut:

- Han sendte oss et bilde av et blomkåløre. Da tenkte vi alle: «Gud, dette kommer til å bli eklere enn vi hadde trodd», sier han.

Ifølge Lommelegen er blomkåløre en misdannelse på øret som skyldes at blodansamlinger omdannes til bruks og bindevev. Brusken vil kunne vri og bukle seg, og kan resultere i et såkalt blomkåløre.

BLOMKÅLØRE: Bruskhinnen i øret kan bli betent og gi opphav til såkalte blomkålører, ifølge Lommelegen.no. Foto: AFP/NTB SCANPIX
BLOMKÅLØRE: Bruskhinnen i øret kan bli betent og gi opphav til såkalte blomkålører, ifølge Lommelegen.no. Foto: AFP/NTB SCANPIX Vis mer

Ved hjelp av proteser festet til Rosa Salazars overkropp, fikk de til det riktige utseendet på «mage-vaginaen».

De hadde også en større protese som ble festet rundt kroppen hennes med ei lomme som gikk bak ryggen, ifølge regissøren.

DETTE BØR DU VITE OM GRUPPESEX: Susanne Eidem er utdannet sexolog og parterapeut, og ekspert i DBTV-serien «Sex på 60». Produsent: Sondre Rahm (Sex på 60 - S01E10) Vis mer

- Dypt grotesk

I tillegg brukte de en hel kopi av Salazars overkropp. Denne ble brukt i de mest detaljerte seksuelle scenene mellom Salazar og Ward.

- Det var en avstøpning av kroppen hennes som Roy Hardaway faktisk kunne putte hele arma si inni, og vrikke rundt på den. Det var den biten vi brukte til å støte ut kattungen, og når Roy dytter arma si inn i åpningen, sier han til Insider.

Regissøren sier at han var ubøyelig rundt det faktum at Roy Hardaways hele arm skulle dyttes inn i Lisas «mage-vagina», ikke bare hånda.

Til tross for det brutale visuelle uttrykket er meningen at den svært så intime scenen skal minne om en slags omfavnelse.

Miniserien skårer 80 prosent på RottenTomatoes.com, og beskrives blant annet som «dypt grotesk», «mørk og forskrudd» og «herlig motbydelig».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer